2024. 02. 09., Péntek – Napi horoszkóp

Miközben beköszöntött a nap, és az első sugarak megvilágították a szobámat, éreztem, hogy valami különleges vár rám ezen a napon. Ahogy felkeltem az ágyból és elindultam reggeli rutinom szerinti teendőimre, bekapcsoltam a rádiót, hogy meghallgassam az aktuális híreket.

Az újságoló hangja tele volt izgalommal ahogy közvetítette: “Kedves hallgatóink! Ma egy olyan napra ébredünk, amely tele van lehetőségekkel és pozitív energiával. A csillagok állása rendkívül kedvező mindenki számára.”

Ezeket hallva dicsérni kezdtem magamban azt a bölcs döntést, hogy előző este lefeküdtem korán aludni annak érdekében, hogy frissen indulhassak neki ennek az ígéretes napon.

Ahogy elkészült reggelivel és kiléptem otthonomból egy pillantást vetettem az égre. Csodás kékség tárult elém; semmi sem tudta volna jobban jelképezni azt az optimizmust és reményt amit ma magamban hordoztam.

Amikor beléptem munkahelyem ajtaján még mindig mosolyogva lépett velem szembe a kollégám. “Szia!” – üdvözölt, miközben egy aprócska ajándékot nyújtott át nekem. Egy szép könyvjelző volt rajta az én csillagjegyemmell.

Ahogy leültem asztalomhoz és megnyitottam a naplómat, elkezdtem olvasni napi horoszkópomat: “Kedves Kos! A mai napon minden akadály könnyen legyőzhető lesz számodra. Bízz magadban és merj új dolgokba belevágni!”

Ezeket a sorokat olvasva belülről felszállt bennem egy hihetetlen erő, amely arra sarkallt, hogy tegyek valami olyasmit ma, ami eddig még sosem jutott eszembe.

Az irodai munka közben is rendkívül hatékonyan haladtak előre a projektek; mintha mindenki tele lett volna energiával és motivált lenne ahhoz, hogy kihozza magából a maximumot.

Ebédidőben találkoztam barátommal egy helyi kávéházban. Elmesélte nekem az ő saját pozitív tapasztalatait ezen a napon. Meglepve hallgattam végig ahogy beszélt arról hogyan kapott váratlan lehetőségeket karrierje terén és hogyan javultak kapcsolatai szeretteivel.

A beszélgetés közben rájöttem, hogy nem csak én vagyok az egyetlen aki ilyen különleges napot él át. Mindannyian hasonlóan pozitív hatást tapasztalunk ezekben a pillanatokban.

Ahogy elbúcsúztam barátomtól és hazaindultam, szinte úgy éreztem mintha repülnék. Aznap este otthonomban lefekvés előtt még egyszer végigolvastam horoszkópomat: “Kedves Kos! A mai napon olyasvalami történik veled amire sosem is gondoltál volna. Legyél nyitott mindenre és hagyd, hogy megtörténjen!”

Ezekkel a sorokkal feküdtem le aludni; tele izgalommal arra gondolva mi vár rám holnapra.

Az igazság az, hogy senki sem tudja pontosan mit tartogatnak számunkra a csillagok ezen túlvilági erei. De ha van valami amiben mindnyájan hiszünk az az optimizmus és remény ami mindennapjainkat áthatja – akár hisszük akár nem abban milyen hatást gyakorol ránk egy-egy jóslat vagy horoszkóp.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?