A földön kívüli élet mindig is izgatta az emberek fantáziáját. Vajon vannak-e más intelligens lények a világegyetemben, vagy mi vagyunk az egyetlen okos faj? Sokan próbálták már megválaszolni ezt a kérdést, és több írás is napvilágot látott, amelyek állítólag bizonyítékokat tartalmaznak a földön kívüli életre. Nézzük meg néhány ilyen írást és hagyjuk, hogy a humor vezesse utunkat!

Az első írásunk egy ősi szövegnek tűnik, amelyet egy rég elveszett civilizáció hagyott ránk. A “Kozmikus Szakállasok Krónikái” című mű szerint a Földön éltek egyszer olyan lények, akik hosszú szakálakkal rendelkeztek. Ezen lények állítólag azért tették fel hosszú szakálukat, hogy kapcsolatba léphessenek más bolygókon élő hasonló kinézetű fajokkal. Persze sosem találtunk semmilyen bizonyítékot erre az állításra, de ki tudja? Lehet, hogy csak rosszul kerestünk!

A következő írásunk egy titkos kormányzati dokumentum, amelyet egy névtelen forrás hozott nyilvánosságra. A “Projekt Zöld Bolygó” című irat szerint a kormány már évek óta tud a földön kívüli létezésről, és titokban kapcsolatban áll velük. Állítólag az idegenekkel folytatott tárgyalásokon még az űrhajók tervezéséről is szó esett, de ezek a tervek sosem láttak napvilágot. Valószínűleg csak valaki viccet akart űzni belőlünk, de legalább nevettünk egy jót!

Az utolsó írásunk egy modern klasszikusnak számít. Egy fiatal író, John Doe álnéven írt egy regényt a földön kívüli életről, amely annyira hitelesen volt megírva, hogy sokan elhitték, hogy valóságos történet alapján született. A “Galaktikus Kalandok” című könyvben a főhősnek sikerül megtalálnia az elveszett civilizációt és barátságot kötni az ott élő lényekkel. Az író állította, hogy minden részletet pontosan leírt az igazi találkozójáról. Hát nem lenne fantasztikus?

Tehát itt vannak néhány humoros írás, amelyek állítólag bizonyítékokat tartalmaznak a földön kívüli életre. Persze mindannyian tudjuk, hogy ezek csak fikciók és vicces történetek, de néha jó elmerülni az ilyen fantáziavilágokban. Ki tudja, talán egyszer valóban találkozunk más intelligens lényekkel a világegyetemben. Addig is ne felejtsük el mosolyogni és élvezni az életet!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?