A közvélekedés szerint a szex csak a fiatalok kiváltsága, és hogy ha valaki betölti a 60-at, akkor már nem jár neki semmilyen szexuális élvezet. Nos, kedves olvasók, hadd mondjam el nektek egy titkot: ez egy igazi tévhit! A valóság az, hogy 60 felett éppen úgy lehet élvezni a szexet, mint bármely más korban. És most megmutatom nektek néhány humoros példán keresztül.

Először is, gondoljunk csak bele abba a sok idős párra, akik egész életükben boldogan éltek együtt. Hogy képzelitek el őket? Talán azt gondoljátok, hogy esténként összebújnak az ágyban és megnézik a romantikus filmeket? Nos, talán van benne valami igazság… de tudjátok mi történik utána? Színesítik az éjszakai programot egy kevés erotikus játékocskával és pár kacagás közepette felfedezik egymást újra és újra. Hiszen ki mondta azt, hogy csak a fiataloknak lehetnek izgalmas játékaik?

Még ennél is jobb példa lehetnek az aktív nyugdíjas csoportok. Tudtátok-e például, hogy vannak olyan klubok és szervezetek, ahol a 60 felettiek találkoznak, hogy közösen élvezzék az életet? És itt nem csak társasjátékokra gondolok! Ezek a bátor nyugdíjasok különféle szexuális tanfolyamokon vesznek részt, hogy még jobban kiélvezzék az intim pillanatokat. Nem hiszitek? Hát akkor nézzétek meg magatoknak!

De ne csak másokra hagyatkozzunk! Gondoljunk bele abba is, hogy miért lenne kevésbé izgalmas egy idős pár szexuális élete. Hiszen minden tapasztalattal gazdagodik az ember az évek során, és ez vonatkozik a hálószobai tevékenységekre is. A 60 felettiek már tudják pontosan, mi válik be náluk és mi nem. Így rengeteg időt spórolhatnak meg olyan dolgokkal való kísérletezésre, ami esetleg nem hozza el azt a kívánt eredményt.

Szóval kedves olvasók, legyen vége ennek a tévhittel kapcsolatos babonáknak! A kor semmilyen akadálya annak, hogy valaki élvezze a szexet. Az intimitás mindig lehet izgalmas és örömteli – függetlenül attól, hány gyertyát kell elfújni az ünnepi tortán. És ha még mindig kételkedtek, akkor csak nézzetek szét a világban és találkozzatok azokkal a bátor nyugdíjasokkal, akik nem hagyják magukat elaltatni a korral!

Source link

Vélemény, hozzászólás?