Imádom szőrösen a szexet!

Szóval, itt vagyok én, egy átlagos hétköznapi ember, és be kell vallanom valamit: imádom a szőrösen való szeretkezést. Tudom, hogy ez talán kicsit furcsa lehet első hallásra, de ne ítéljetek el előre! Engedjétek meg, hogy elmagyarázzam miért.

Először is, hadd mondjam el nektek a történetemet. Amikor még fiatal voltam (na jó, talán nem olyan régen), mindig divatosnak akartam lenni és követtem az aktuális trendeket. Így aztán mindenhol sima bőrt láttam magam körül – filmeken, tévéműsorokban és reklámokban is. Az emberek úgy néztek ki mintha soha nem nőne rajtuk egyetlen szálka sem! Ezért én is ugyanezt akartam.

Egy idő után azonban rájöttem valami fontosra: mindenki másnak van teste és döntheti el mit tesz vele. És hát én úgy gondoltam, miért ne lehetne a testemnek egy kis természetes borosta? Miért kéne folyton cserélni ezt-azt csak azért mert “divat”?

Így kezdtem megszeretni a természetességet és rájöttem arra is hogy bizony sokkal kényelmesebb. Nincs többé kellemetlen viszketés vagy pirosodás a borotválkozástól, és nem kell folyton aggódnom azon, hogy minden szőrszálat eltüntessek.

De ami még ennél is fontosabb: a szőrösen való szeretkezés sokkal izgalmasabb! Egy kis természetesség hozzáad egyfajta vadító varázslatot a dolgokhoz. Az érintések intenzívebbek, az érzékek pedig élénkebben működnek. Azt hiszem ez azért van, mert nem csak egymás bőrét érezhetjük, hanem azt is amit rajta hordunk.

Persze tudom, hogy vannak akik ezzel nem értenek egyet és inkább sima bőrt részesítenek előnyben. De nekem ez így jó és boldog vagyok vele! Nem kell mindenkinek ugyanazt kedvelnie – ez lenne unalmas!

Tehát ha úgy döntesz te is kipróbálod a szőrösen való szeretkezést, legyél magabiztos ebben! Ne engedd meg senkinek hogy befolyásoljon vagy elbizonytalanítson téged. Mindenki másnak van véleménye erről de te csak arra figyelj amire igazán vágyik a tested és lelked.

Szóval igen, imádom szőrösen a szexet! És ha te is így gondolod, akkor csatlakozz hozzám és ünnepeljük együtt a természetességet!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?