Valaha találkoztál már valakivel, és azonnal érezted, hogy ismered őt? Talán egy furcsa pillantás vagy egy közös érdeklődés vezetett el a felismeréshez. De vajon honnan tudhatod biztosan, hogy találkoztál vele az előző életedben?

Nos, itt van néhány humoros jel, amelyek segítségével megállapíthatod, ha valóban régi barátok vagytok múltbeli kapcsolatotok miatt.

Először is, figyeld meg a személy reakcióit. Ha te mondod neki “régen láttalak”, és ő válaszul azt mondja: “Igen, mert akkoriban még nem voltunk kifejlett emberek”, akkor lehetőség van arra, hogy tényleg korábban találkoztatok.

Másodsorban figyelj a közös emlékekre. Ha beszélgettek az elmúlt életekről és ő elmeséli neked a részleteket egy olyan eseményről, amiről csak te tudhatsz… na ez gyanús! Az igazság azonban az lehet, hogy egyszerűen nagyon jól kiismert téged és most viccelni próbál veled.

Természetesen nem hagyhatom ki azt sem a listáról, ha valaki folyamatosan idézi a múltbeli magadnak tulajdonított mondatokat. Például, ha azt mondja: “Mint ahogy mindig is mondtad az előző életedben: ‘A pizza a lelket táplálja’”, akkor valószínűleg tényleg találkoztatok korábban.

Egy másik jel lehet, ha a személy teljesen váratlanul olyan dolgokról beszél, amelyekkel te csak most foglalkozol. Ha például az utolsó hónapban elkezdted gyakorolni a jóga és ő véletlenül említi, hogy “az előző életedben már egy guru voltál”, akkor ez egyértelmű jele annak, hogy valami több van köztetek.

Végül pedig figyeld meg az energiát. Ha amikor vele vagy, úgy érzed magad mintha otthon lennél és minden rendben van a világban, akkor nagyon valószínűsíthető, hogy összeilltek az előző életeitekben is. De vigyázz! Lehetőség van arra is, hogy egyszerűen csak jól kijöttök egymással ebben az életben.

Összességében tehát nincsenek biztos jelek arra vonatkozóan, hogy találkoztál-e valakivel az előző életedből vagy sem. Azonban néhány humoros pillanaton keresztül élvezheted a gondolatot és kihasználhatod ennek lehetőségeit. A lényeg, hogy élvezd a jelen pillanatot és ne aggódj túl sokat az előző életekkel kapcsolatos találgatások miatt.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?