Betegségek, amiket gyógyíthatunk szexxel

Az orvostudomány mindig is keresi az új és hatékony megoldásokat a betegségek kezelésére. Az egyik legújabb felfedezés pedig azt állítja, hogy bizonyos betegségeket a jó öreg szexszel lehet gyógyítani. Igen, jól hallottad! A következőkben bemutatunk néhány olyan betegséget, amelyeknek állítólag csodálatos módon lehet véget vetni a szeretkezés segítségével.

Kezdjük az első betegséggel: az unalommal. Ha életed egy kicsit monotonnak tűnik és hiányzik belőle a pezsgés, akkor nincs más dolgod, mint partnereddel ágyba bújni és megtapasztalni a szenvedélyt. Az izgalmas pillanatok garantáltan elűzik az unalmat!

A második betegségünk: a stressz. Mindannyian tudjuk, mennyire kimerítő tud lenni egy hosszú nap után hazamenni és csak fekhelyünkre vágyakozni. De ne aggódj! Egy forró szeretkezés képes eltüntetni minden gondot és feszültséget. Ahogy mondani szokás: “Egy orgazmus naponta távol tartja az orvost!”

A harmadik betegségünk: az alvászavar. Ha éjszakákon át forgolódsz és képtelen vagy elaludni, akkor ne a nyugtatókhoz nyúlj először. Próbáld ki inkább a szexet! A testmozgás és a boldogság hormonjainak felszabadulása segít ellazulni és könnyebben álomba merülni.

A negyedik betegségünk: az influenza. Igen, jól olvasod! Állítólag egy szenvedélyes szeretkezés csodákra képes, ha influenzás vagy. Az izzadtság kitisztítja az orrodat és torkodat, míg a testedben termelődő endorfinok erősítik immunrendszeredet. Tehát miért ne próbálnád ki?

Az ötödik betegségünk: az emésztési problémák. Ha gyomrod nem működik rendesen, akkor kipróbálhatod azt is, hogy közösülés után megosztasz pár falatot partnereddel. Az intim pillanatok során felszabaduló hormonok segítenek normalizálni a gyomorhurutot és javítani az emésztést.

Természetesen ezek csak vicces állítások és nem helyettesíthetik valódi orvosi kezeléseket vagy tanácsokat. Mindazonáltal fontos megérteni, hogy a szexnek valós egészségügyi előnyei vannak. A testmozgás, a boldogság hormonjainak felszabadulása és az intimitás mind hozzájárulnak az egészséged javításához.

Tehát, ha úgy érzed, hogy valamilyen betegségtől szenvedsz, ne feledd: a szex nem csak jó móka és élvezet, de akár segíthet is meggyógyítani téged! Ne aggódj, ha nincs partnered vagy éppen egyedülálló vagy. Számos más módja van annak, hogy megtapasztald ezeket az egészségügyi előnyöket. Például sportolhatsz, meditálhatsz vagy bármilyen tevékenységet végezhetsz, amely boldoggá tesz.

Szóval legyen szexuális életed aktív és egészséges! Élvezd ki minden pillanatát és mosolyogj a betegségeidre!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?