Az árnyoldal. Mindenkinek van belőle. Azok a tulajdonságaink, amiket nem szívesen mutatunk meg másoknak, de még nekünk sem tetszik bennük az igazi énünket. De ha már itt tartunk, miért ne beszéljünk arról, hogy melyik csillagjegynek kell felvennie a harcot a negatív tulajdonságaival?

Van egy jó és egy rossz hírem is. A jó hír az, hogy minden csillagjegynek van pozitív és negatív tulajdonsága. A rossz hír? Hát az az, hogy nem lehet kitérni a negatív tulajdonságainkból. De ne aggódj, hiszen mindenki dolgozhat rajta, hogy jobb ember legyen.

Kezdjük az első csillagjeggyel: a Kos. A Kosok nagyon határozottak és energikusak, de néha túl makacsak és indulatosak is lehetnek. Ez lehet az oka annak, hogy néha nehéz velük dolgozni vagy együtt élni. Ha te Kos vagy, akkor tudnod kell, hogy az indulatodnak nincs helye a munkahelyen vagy otthon sem. Tanulj meg lehiggadni és kérni bocsánatot, ha valami rosszul sül el.

A Bikák nagyon kitartóak és megbízhatóak, de néha túl ragaszkodóak és lusták is lehetnek. Ha te Bika vagy, akkor tanulj meg rugalmasabban gondolkodni és ne aggódj annyira a változások miatt. Próbáld ki új dolgokat és ne ragaszkodj annyira a megszokott dolgokhoz.

A Rákok nagyon érzékenyek és empatikusak, de néha túl érzelmesek és manipulatívak is lehetnek. Ha te Rák vagy, akkor tanulj meg határozottabb lenni és ne hagyd, hogy mások manipuláljanak téged. Az érzelmeidet használd pozitívumra és segíts másokon.

Az Oroszlánok nagyon vezető személyiségek és kreatívak, de néha túl arrogánsak és irányíthatatlanok is lehetnek. Ha te Oroszlán vagy, akkor tanulj meg hallgatni másokra és ne hagyd, hogy az arroganciád állandóan előtérbe kerüljön. Tanulj meg együttműködni másokkal.

A Szüzek nagyon precízek és figyelmesek, de néha túl kritikusak és bizalmatlanok is lehetnek. Ha te Szűz vagy, akkor tanulj meg lazítani és ne aggódj annyira a részletek miatt. Tanulj meg megbízni másokban és hagyd őket dolgozni.

Az Mérlegek nagyon kiegyensúlyozottak és igazságosak, de néha túl döntésképtelenek és konfliktuskerülők is lehetnek. Ha te Mérleg vagy, akkor tanulj meg határozottabb lenni és állj ki a véleményed mellett. Tanulj meg döntéseket hozni.

A Skorpiók nagyon szenvedélyesek és elkötelezettek, de néha túl féltékenyek és bosszúszomjasak is lehetnek. Ha te Skorpió vagy, akkor tanulj meg bízni másokban és ne hagyd, hogy a féltékenységed állandóan előtérbe kerüljön. Tanulj meg megbocsátani és elfogadni másokat.

Az Ikrek nagyon okosak és beszédesek, de néha túl idegesek és felszínesek is lehetnek. Ha te Ikrek vagy, akkor tanulj meg lassítani és ne aggódj annyira a kisebb dolgok miatt. Tanulj meg figyelni másokra és ne csak a saját dolgaidra koncentrálni.

A Nyilasok nagyon optimisták és kalandvágyók, de néha túl impulzívak és figyelmetlenek is lehetnek. Ha te Nyilas vagy, akkor tanulj meg előre tervezni és ne hagyd, hogy az impulzivitásod állandóan előtérbe kerüljön. Tanulj meg figyelni másokra és tiszteletben tartani a határaikat.

A Bakok nagyon céltudatosak és megbízhatóak, de néha túl makacsak és szigorúak is lehetnek. Ha te Bak vagy, akkor tanulj meg rugalmasabban gondolkodni és ne hagyd, hogy a makacsságod állandóan előtérbe kerüljön. Tanulj meg lazítani és élvezni az életet.

A Vízöntők nagyon találékonyak és kreatívak, de néha túl függetlenek és makacsok is lehetnek. Ha te Vízöntő vagy, akkor tanulj meg együttműködni másokkal és ne hagyd, hogy a függetlenséged állandóan előtérbe kerüljön. Tanulj meg hallgatni másokra és elfogadni az ő véleményüket.

A Halak nagyon érzékenyek és kreatívak, de néha túl érzelmesek és manipulatívak is lehetnek. Ha te Hal vagy, akkor tanulj meg határozottabb lenni és ne hagyd, hogy mások manipuláljanak téged. Az érzelmeidet használd pozitívumra és segíts másokon.

Az árnyoldal mindenkiben benne van. De ha tudod, melyik csillagjegynek milyen negatív tulajdonságai vannak, akkor talán könnyebb lesz dolgozni rajtuk. Ne felejtsd el, hogy mindig van lehetőség változtatni és jobb ember lenni. Hajrá!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?