Sokan nem gondolnak bele abba, hogy a születési időpontjuk milyen hatással lehet az életükre. Talán csak egy véletlennek gondolják, hogy éppen akkor születtek, amikor születtek. De az asztrológia és a numerológia szerint a születési időpontunk olyan jelentőséggel bír, amelynek hatása végigkíséri egész életünket.

Az asztrológia szerint minden csillagjegy más-más tulajdonságokkal rendelkezik, és ezek a tulajdonságok befolyásolják azt is, hogy milyen kapcsolatot alakítunk ki más emberekkel, hogyan viszonyulunk a pénzhez és a karrierhez, és még sok más dologra is hatással van.

Az április 20. és május 20. között születettek például bikaként vannak ismertek. Az ő tulajdonságaik közé tartozik a kitartás, az állhatatosság és a megbízhatóság. Ők azok az emberek, akik általában elég keményen dolgoznak annak érdekében, hogy elérjék céljaikat. Azonban néha kissé makacsak és nem hajlandók engedni másoknak.

A numerológia szerint pedig minden szám különleges jelentéssel bír. A születési dátumunkból kiindulva kiszámolható az életszámunk, amelynek hatása szintén meghatározó az életünkben. Az életszámunk ugyanis arra utal, hogy milyen erők és tulajdonságok hatnak ránk az életünk során.

Ha például 1980. január 1-jén születtél, akkor a születési dátumod összege 1+9+8+0+1+1=20. Ezután össze kell adni a 2 és a 0 számokat, ami 2-et eredményez. Tehát az életszámod 2.

Az 1-es életszámú emberek általában nagyon ambiciózusak és önállóak. Az 5-ös életszámúak viszont függetlenek és kalandvágyóak, szeretik az új dolgokat felfedezni és kipróbálni.

Sokan azt mondják, hogy ezek az asztrológiai és numerológiai hatások csak babonák, és semmi másra nem jók, mint hogy felhívják magukra a figyelmet. De tény, hogy sok embernek segített már abban, hogy jobban megértsék önmagukat és az általuk tapasztalt dolgokat.

Ha még sosem foglalkoztál az asztrológiával vagy a numerológiával, érdemes lehet elkezdeni. Lehet, hogy meglepő dolgokat tudhatsz meg magadról, amelyek segíthetnek abban, hogy boldogabb és teljesebb életet élj. És ki tudja, talán rájössz arra is, hogy a születési időpontod valójában nem is olyan véletlen volt, mint ahogy azt eddig gondoltad.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?