Szeretnél egy kis extra varázst csempészni a sminkedbe? Akkor feltétlenül olvasd el ezt a cikket! Összegyűjtöttem számodra a legjobb sminktrükköket, amelyek garantáltan elkápráztatják majd a világot!

Először is, kezdjük a szemöldökkel. A tökéletesen formált és kitöltött szemöldök egyenesen csodálatos hatást eredményez. Ha szeretnéd, hogy a szemöldököd természetesebb hatást keltsen, akkor érdemes kipróbálnod az ombre szemöldököt. Ehhez csak egy szemöldök ceruzára és egy kefeecskére lesz szükséged. Kezd el az orrnyeregnél sötétebb árnyalattal, majd haladj felfelé egyre világosabb árnyalatokkal, amíg eléred a szemöldök felső részét.

A következő trükk az ajkakhoz kapcsolódik. Ha szeretnéd, hogy az ajkad nagyobbnak tűnjön, akkor használj kontúrceruzát! Válaszd ki az ajkadhoz passzoló árnyalatot és rajzold meg vele az ajkad körvonalát. Ezután használj egy világosabb árnyalatú rúzst az ajkak közepén, hogy még nagyobb hatást érj el.

Ha szereted a csillogást, akkor itt egy trükk, amit imádni fogsz. Használj arany szemhéjpúdert a szemed belső sarkánál és a szemhéjad közepén. Ez a trükk optikailag nagyobbnak mutatja majd a szemeidet, ráadásul extra ragyogást is ad nekik.

Ha pedig a szemedet szeretnéd még hangsúlyosabbá tenni, akkor használj fekete szemceruzát a szemed alsó vízvonalán. Ez nagyon jól kiemeli majd a szemedet, ráadásul nagyon trendi is.

Végül pedig itt van egy trükk, amelyet minden sminkrajongónak ki kell próbálnia: a highlighter használata. Ha szeretnéd, hogy az arcod ragyogjon és egészségesebbnek tűnjön, akkor használj highlightert az orcáidra, az orrodra és az álladra. Ezután pedig csak mosolyognod kell és élvezni a dicséreteket!

Remélem, hogy ezekkel a trükkökkel sikerült inspirálnom Téged és kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld őket! Ne félj kísérletezni és mindig kutass további trükkök után, hogy mindig újabb és újabb elkápráztató sminket készíts!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?