A szex nem csak a korosztálytól függ, hanem attól is, hogy ki melyik partnerrel próbálja ki. Az idősebb nőkkel való szex jelentős előnyökhöz juttathatja a férfiakat. Ezeket alább felsoroljuk.

Az első előny az, hogy az idősebb nők jobban tudják, mit akarnak. Míg a fiatalabb nők gyakran belefeledkeznek a szexuális élvezetekbe, az idősebb nők jobban tudják, hogyan kell hatékonyan élvezni egy ilyen élményt.

Másodszor, az idősebb nők általában tapasztalatlanabbak, mint a fiatalabb emberek. Ennek következtében kisebb az esélye annak, hogy abba a helyzetbe kerüljenek, amikor megsérülnek vagy megijednek valamitől. Ez azt jelenti, hogy biztonságosabb és könnyebb lehet velük szexelni.

Harmadszor, az idősebb nők általában jobban tudnak kommunikálni a szexuális vágyaikkal és igényeikkel kapcsolatban. Mivel sok tapasztalattal rendelkeznek, jobban tudják megfogalmazni, mit akarnak és hogyan akarnak csinálni dolgokat.

Negyedszer, az idősebb nők általában magabiztosabbak abban, amit csinálnak. Mivel már régóta tudják, hogy mit szeretnek és mire vágynak, jobb önbizalmuk van és jobban érzik magukat a testüket illetően.

Az ötödik ok pedig az, hogy az idősebb nők gyakran olyan technikai ismeretekkel rendelkeznek, amelyeket a fiatalabb nőknél nem találsz meg. A tapasztalattal rendelkeznek abban is, hogyan kell alkalmazni ezeket a technikai trükköket egy sikeres szexuális élményhez vezető úton.

Az idősebb nővel való szex biztosíthat olyan élvezeteket, amelyeket más partnerekkel nem lehet elérni. Az idősebb nőknél megtalálsz tapasztalatot és biztonságot – ami minden bizonnyal segít abban, hogy jobb legyen az életed szexuális része.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?