A történet, amit most elmesélek, magával ragadó és szinte hihetetlenül édes. A kaland ott kezdődött, hogy egyik barátommal az éjszakába nyúlóan buliztunk. Egyikünk sem volt még sokat ittas, de éreztük, hogy összekapcsolódunk. Az érzés hatása alatt leléptünk a tánctérre, és egymás karjain éltük át a dalokat.

Később elmentünk egy szobába, ahol csak ketten voltunk, és megengedtük magunknak, hogy kikapcsoljuk magunkat és csak önfeledten csókolózzunk. A vágy és az eufória áthatott minket, és bár mindig is megtiltottuk magunknak ezt a szenvedélyes kapcsolatot, muszáj volt hagyni, hogy vezesse el a helyzet.

Fokozatosan megengedtük neki, hogy elvigyen minket egy fantasztikus orgazmusra. Nem tudom pontosan hogyan is történt, de egyszer csak olyasmi történt velem, amit soha nem tapasztaltam még. Az orgazmusom teljesen elsöpörte a talaj alól a lábaimat, és szinte felszálltam a mennyországba.

Az egész pillanat olyan gyorsan telt el, de ugyanakkor annyira intenzív volt az élmény, hogy soha nem fogom elfelejteni. Ezután úgy éreztem magamban valami megváltozott. Éreztem a felszabadultságot és boldogságot abban hinni, hogy egyedül vagyok képes megtapasztalni az ilyen boldog pillanatokat.

Ezek után megismerkedtem magammal jobban és igazán megismertem az igazi szenvedélyemet – amit most is folyamatosan próbálok fejleszteni és újra felfedezni. Továbbra is igyekszem élvezni az orgazmusok fontos részeit – mint például az intenzív testmozgás vagy a testi felszabadulás – de soha nem feledem el ezeket az eufórikus pillanatokat amit az első bődületes orgazmusom után tapasztaltam.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?