Mindenki életében előfordul, hogy túl hamar elmegy valahonnan. Csak akkor tudod megtalálni az egyensúlyt, ha felismered, mi okozza ezt és megváltoztatod a szokásaidat. A következő néhány praktika segíthet ebben.

Az első lépés, hogy megtudd, mi okozza a túl gyors elmenni valahonnan. Lehet, hogy magadban keresed a választ, de kérj segítséget másoktól is, akik talán hasonló helyzetben vannak. Lehet, hogy csak egy kis figyelmet és önzetlen segítséget kell kérned az emberektől.

A második lépés az, hogy megvizsgáld az okokat és kitaláld, hogyan lehetséges a javításokat elvégezni. Lehet, hogy át kell gondolnod a cselekedeteidet vagy el kell engedned néhány dolgot a közeli barátaid számára. Fontos megérteni, hogy nem mindig lehetséges mindent megoldani magunkkal. Ha nem tudod magadnak megoldani egy problémát, ne habozz tanácsot kérni másoktól.

Harmadikként, bizonyos módszereket alkalmazhatsz annak érdekében, hogy ne menj el túl hamar. Például megtanulhatod megfigyelni a jeleket és figyelmeztető jeleket a túl sok idő eltöltésénél. Lehet, hogy rövid pihenőket kell tartanod vagy éjszakai sétákat kell tartanod magadban a stresszel járó helyzetekben. Ezek segíthetnek abban is, hogy jobban felfogd az adott helyzetet és másoknak is jobb szemmel nézzük őket.

Az utolsó lépés az, hogy megtanuld elfogadni magad és elfogadni az embereket másokat is. Fontos megérteni, hogy nem mindenki ugyanolyan és emiatt nem mindenki fog veled együttműködni ugyanabban az időben. Tehát fontos elfogadnod az embereket olyannak amilyenek és ne próbáld elkényszeríteni őket arra, amire szeretnének.

Ezekkel a praktikákkal reményeim szerint sikerült jobban megértened mi okozza a túl gyors elmenni valahonnan és hogyan lehetséges javítani az állapotot annak érdekében, hogy egyensúlyban maradjon életed minden területén.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?