Az első szexuális együttlét egyikünk számára is és másikunk számára is vonzó, örömteli és különleges pillanat. De mit történik, ha az első alkalom őrületbe kerget?

Ez történt velem és a barátnőmmel. Elhatároztuk, hogy a barátnőm otthonán fogjuk megtapasztalni az első szexuális együttléteinket. Amikor megérkeztünk, akkor már teljesen ki voltunk éhezve egymásra. A tiszta ruhák és az illatok, amelyeket éreztünk mind-mind teljesen megbolondítottak.

Amint befejeztük az első csókjainkat, valami megváltozott bennem. Az első szexuális érintéseink olyan mélyen hatottak ránk, hogy elfelejtettük a világot körülöttünk. Az idő megállt és mindketten elveszítettük a kontrollunkat.

Az első szexuális együttléteink összekapcsoltak minket és felszabadítottak bennünk valami olyan erőt, amit soha nem gondoltunk volna. Éreztem magamat olyan boldognak, mint soha másutt. Akkoriban éreztem magam a legboldogabbnak a világon. Nincs szavakban kifejezhető érzelmi élmény, amit éreztem. Éreztem magam annyira szabadnak és annyira kapcsolódva voltam a barátnőmhöz, mint soha másutt.

Az első szexuális együttléteinket ugyanolyan őrülettel fejeztük be, ahogy kezdtük. A felfedezés újabb és újabb vad dolgokhoz vezetett bennünket és mi gyorsabban merészebb dolgokhoz mentünk el. Mindez végül oda vezetett, hogy teljesen kitöltse az igényeinket és hogy teljesen átadjuk magunkat egymásnak.

Az első szexuális együttléteinket nem lehet alacsonyabbra értékelni, mint az örömteli és kalandos pillanatokat, amit megtapasztalhattunk. Olyasmi volt, amit soha nem fogunk elfelejteni és amit mindig emlékeznünk kell arra, hogy mi is vagyunk képesek boldogulni egy igazán erotikus és intenzív találkozás révén.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?