A párom csak orális szexre hajlandó, mit tegyek? A kérdéssel sok pár foglalkozik, és a válasz nagyon sokféle lehet. Először is, tisztázzuk, hogy helyesen kezeljük-e ezt a helyzetet. Az első lépés az, hogy megértsük, hogy nem rendelkezzünk jogosulttal arra, hogy másokat arra kényszerítsünk, hogy olyan dolgokat tegyenek, amelyekkel nem értenek egyet.

Az, hogy a párod csak orális szexre van hajlandó, annak jele lehet, hogy ő még nem érzi magát készen a másik fajta szexuális tevékenységek elkezdésére. Hadd értse meg ezt az érzést, és ne próbálja meggyőzni őt más dolgok elkezdéséről.

Mindig fontos megértenünk párunk érzéseit és értelmeznünk az általuk meghozott döntéseket. Ha a párod csak orális szexre van hajlandó, akkor tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy tiszteletben tartsuk ezt és adjunk neki időt az ezzel kapcsolatos gondolataik és érzelmeik feldolgozásához.

Fontos megérteni továbbá azt is, hogy a szexuális elégedettségnek sokféle formája van. Bizonyos emberek úgy vélik, hogy az orális szex kivételesen romantikus lehet és teljesen hozzátehet a kapcsolathoz. Próbáljuk meg találni azokat a dolgokat, amelyek mindketten élvezni tudunk – mert igazán csak ezeknek az összhangnak kell lenniük – amihez bizonyos módon hozzá tudjuk adni az orális szexet is.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy fontos beszélnünk erről a témáról – mindig legyen nyitott kommunikációnk a partnerrel. A legjobb dolog ebben a helyzetben az volna, ha kölcsönösen megbeszélnénk gondolatainkat és felfedeznénk olyan ötleteket, amelyek segíthetnek neked és párodnak abban, hogy jobban elmélyítsitek kapcsolatotokat.

Ne felejtsük el továbbá azt sem: bizonyos embereknek nincs érdektelenül sok tapasztalata vagy tapasztalati alapú okuk van arra vonatkozóan, hogy csak orális szexre legyenek hajlandóak. Fontos elfogadni ezeket az okokat és nem erőltetni rajta bizonyos dolgokat. Az viszont biztosra vehető, hogy nagyobb elfogadásra fog talán sok olyan dologra vágyni amit eddig került – de soha ne erőltessünk rajta semmit!

Mindig fontos emlékeznünk arra is, hogy mindenki más és mindenki más módon reagálhat erre a helyezetre. Amennyiben Ön és partnere hasonlóan gondolkodik és hasonló elveket vallanak ezen a téren is – akörért cserébe jobban megértheti partnere nyomás alatt létét – valamint segítsen abban is megtalálni a fizikai intimitás helyes arany közeget mindketten szeretettel fogadjuk majd!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?