A „szőrös odalentről” kapcsolatban sok feleségnek vannak előítéletei – és gyakran ez a téma egy tabutémának számít. De mi a helyzet a férjekkel? Vannak-e módszerek, amelyek segíthetnek abban, hogy megőrizzük partnerünket, ha szőrös vagyok odalent?

A válasz annyiban igen, hogy a férjek meglehetősen különböző módon reagálnak a szőrös odalentre. Azonban a legtöbb férfi számára a szőrösség odalent semmivel sem tükrözi jobban az erotikus és vonzó önkifejezést. Azonban fontos megjegyezni, hogy ha egy újonnan kialakult szőr növekedés okozza a problémát, akkor egy férjnek általában van némi meglepettsége.

Az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy megőrizzük partnerünket, ha szőrös vagyok odalent, az a bizalom építése. A férfiak fontosnak tartják, hogy partnerükben bízzanak és ne gondoljanak rosszul magukról. Emellett fontos hangsúlyozni, hogy az intim testreszabás nemcsak testi attrakcióra vonatkozik – de az intimitás és közeli kapcsolat fontos része is. Ha egy pár el tudja fogadni egymás tetszését és szenvedélyét, az egy jelentősen pozitív hatással lehet a kapcsolatra.

A másik fontos dolog, amire figyelni kell, hogy ne próbáljunk túlságosan magunkra erőltetni a testreszabás terén. Ne próbáljuk megfelelni mások elvárásainak; inkább próbáljuk megtalálni saját stílusunkat. A férfiak fontosnak tartják, hogy partnerüknek legyen önbizalmuk és önmagukban bízzanak.

Az is érdemes megjegyezni, hogy természetesen nem minden férji lesz boldog abból, ha szőrös vagyok odalent. Fontos kommunikációval megtudni partnerüktől, hogy ő hogyan érez magához kapcsolódva. Az is lényeges információ lehet arról, hogy mennyire elégedett partnered a testreszabásoddal kapcsolatban. Abban az esetben pedig ha partnerednek problémás lenne a dolog, érdemes arról beszélgetni vele – akár segítséget is igénybe venni – amennyiben megoldható.

Egyszerre fontos megfontolni partnered véleményét és figyelembe venni saját preferenciánkat is. A legjobb megoldás talán az lenne, ha mindketten megtalálnánk az arany középutat – ami maga után vonja annak elismerését is partnerünktől. Bizonyosodjon meg arról is, hogy partnerünkkel mindig őszinte legyünk és próbáljuk meg teremteni az alapot arra, hogy mindketten teljes mértékben elfogadjuk egymás vonzerejét – legyen az borotvált vagy szőrös odalent!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?