Két évvel ezelőtt, amikor elhagytam feleségemet egy férfival, nem gondoltam volna, hogy a kapcsolatunk ennyire messzire vezet. Az egész ördögi hármasnak indult, amikor egyik barátnőm felvetette a FMM (férfi – férfi – nő) szexuális szituáció lehetőségét. Azt gondoltam, hogy ez csak egy újabb kaland, amit meg akarnék próbálni, mivel már régóta unatkoztam házasságomban. Azonban soha nem gondoltam volna, hogy ennyire beleszeretek abba a férfiba, aki a történet részesévé vált.

A FMM-mel kezdődött, de hamarosan átcsapott baráti viszonyba. Az a férfi, akivel együtt voltam, csodálatos és érzékeny társ volt. Én és feleségem már régóta külön utakon jártunk, és bár nem állítom, hogy boldog voltam a házasságomban, az ő jelenléte megmentett az unalomtól. Azonban azt is el kell ismernem, hogy nagyon szerelmes voltam ebbe a férfiba, és hogy a szexuális kapcsolatunk is nagyon erős volt.

Mivel a házasságomban már nem volt sok élet, elhagytam feleségemet és költöztem be együtt a férfivel. Azóta nagyon boldogok vagyunk együtt. Mindketten érezzük, hogy a másiknak sokat adunk, és sokat kapunk tőle. Mindig is úgy éreztük, hogy együtt tartozunk, és hogy a kapcsolatunk csodálatos.

Azt hiszem, hogy az elmúlt két év megtanított arra, hogy ne féljek a változástól. Örülök annak, hogy megpróbáltam valami újat, és hogy elhagytam feleségemet egy férfival. Az elmúlt két év nagyon boldoggá tett, és ezáltal végre igazán élvezni tudom az életet.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?