Ahol csak tudunk, szexelünk a párommal. Ez nagyon érzékeny kérdés, amelyet sokan még mindig tabunak tartanak. A társadalmi elvárások és a kulturális normák szerint a szexualitásnak még mindig a hálószobán belül kell maradnia. De mi, akiknek fontos az intimitás és az összekapcsolódás, törekszünk arra, hogy megtaláljuk azokat a helyeket, ahol boldogan és biztonságosan megtehetjük.

Az elmúlt években megtaláltuk azokat a helyeket, amelyeket biztonságosnak és vonzónak találtunk. Szerettünk volna olyan helyeket választani, amelyek egyediek és kihívást jelentenek, például egy kirándulásra vagy egy újabb kulturális helyszínre. Ezeken a helyeken nem csak egymás testét fedezhettük fel újra, hanem az intenzív érzelmi kötődés is segített nekünk abban, hogy jobban megismerjük egymást.

Emlékszem, amikor először mentünk pihenni egy sziklás részen. A látvány lenyűgöző volt. Kettesben lubickoltunk a tengerben és csalafinta módon fröcsögtünk nagyokat. Egymásba fonódtunk a naplementében és megosztottuk egymás intenzív érzelmeit. Az ilyen események hozzánk közelebb hozzák egymáshoz.

Ahol csak tudunk, szexelünk a párommal – de nem csak fizikailag. Az intimitás nem csak az érintkezésről szól; sokkal inkább arról, hogy megnyílunk egymás szemébe és megnyilvánulunk valami jelentőséggel teli pillanatokban. Ezeknek a pillanatoknak nagyobb hatalma van rajtunk, mint gondolnánk; segítenek nekünk abban, hogy jobban megismerjük magunkat és jobb kapcsolatot alakítsunk ki párunkkal.

Ha mi is így tehetjük, biztos lehetek benne, hogy az intimitás és szenvedély boldogabb kapcsolatra fog vezetni minket az előttünk álló éveken keresztül.

 

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?