Ki ne hallotta volna már, hogy valaki pörkölt fétissel jelentkezik? Az a bizonyos szexuális izgalom, amely a fájdalomtól való anális élvezetből ered? És létezik egyáltalán ilyen?

Bizony, azok számára, akik kíváncsiak arra, hogy mi is az a pörkölt fétis, a válasz így szól: Igen! Létezik.

A pörkölt fétis olyan szexuális gyakorlat, amelyben a résztvevők különféle fizikai stimulációkkal próbálnak élvezetet okozni maguknak vagy másoknak. Az egyik leggyakoribb fizikai stimuláció a fájdalom által okozott élvezet. Míg néhány ember csak azért vonzódik ehhez a tevékenységhez, mert úgy érzi, hogy sokkal jobban élvezheti magát, mások csak azért teszik ezt, mert a kötődés érzését keresik.

A pörkölt fétisnek nincs egyetlen definíciója. Minden esetben attól függ, hogy mi van különösen biztonságos és biztosított minden résztvevő számára. A fizikai stimuláción túl lehetnek verbális komponensei is annak, hogy egy adott jelenség igazán élvezhető legyen.

A pörkölt fétis egy teljesen normális és elfogadott dolog. Az embereknek lehetővé kell tenniük, hogy megtegyék azokat a dolgokat, amelyek igazán boldoggá teszik őket. Ez az egyik oka annak, hogy olyan sok ember vonzódik ehhez a tevékenységhez: mivel nem csak érezheti magának az életet, de akár meg is oszthatja másokkal.

A pörkölt fétis nemcsak egy különleges szexuális tevékenység lehetősége; egy teljesen új világot is nyithat meg előttünk. Az emberek megtapasztalhatják az intenzív és erőteljesebb orgazmust; és talán megtapasztalhatjuk a kötődés és befogadás örömét is. Ha felmerül egy ilyen tevékenység gondolata benned, ne habozz; adj neki egy esélyt!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?