Azok a férfiak, akik szeretnek kockáztatni, néha túl messze mehetnek. Az egyik ilyen ember, aki szeretett volna különlegesebb élményeket szerezni, egy prostituált választott. Az általuk megbeszélt összegből ő elvette minden pénzét az aktus után.

A férfi egy nagyvárosban élt, ahol elég könnyű volt hozzáférni a prostituáltakhoz. A közeli bárokban és klubokban sok ilyen hölgyeket talált, akiket meg is bízhatott. Egyikükkel megegyezett abban, hogy egy bizonyos összeget kap az aktusért.

Az üzlet lezajlott, de a prostituált elvette minden pénzét a férfitól. Nem tudta, hogy mi fog történni vele, de nem is akart tudomást venni róla. Amikor a férfi megpróbálta megkaparintani a pénzét, a prostituált elhagyta az helyet.

A férfi nagyon csalódott volt és szomorúan távozott. Biztos volt benne, hogy soha nem fogja visszakapni a pénzét és az érzés még jobban elkeserítette. Ha jobban utánajárt volna ennek a nőnek és többet tudott volna arról, hogy milyen emberekkel fog dolgozni, talán nem lett volna ilyen csalódott.

Az ilyen esetek arra figyelmeztetnek bennünket, hogy csak olyan emberekkel dolgozzunk, akikre megbízhatsz. Ne menjünk túl messze és ne vigyük túl komolyan az anális szexet vagy bármilyen más szexuális tevékenységet. Mindig legyünk óvatosak és legyünk higgadtak abban, amit csinálunk.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?