A feleségem rám nyitott maszturbálás közben: a bátorság, hogy megpróbáld

A feleségemmel való szexuális kapcsolat megújítása és ápolása egyik legfontosabb dolog az életünkben. Azonban néha előfordulhat, hogy elakadunk, és nehezen tudunk teljes mértékben kinyílni és közeledni egymáshoz. Ebben az esetben fontos megemlíteni a maszturbálás jelentőségét.

Nemrégiben elérkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy kipróbáljuk a feleségem rám nyitott maszturbálásának lehetőségét. Először is, meg kell értenünk, mi is az a maszturbálás. A maszturbálás olyan magának való szexuális tevékenység, amelynek során egyedül stimulálod saját testedet, hogy élvezed a szexuális örömöket.

Egy ilyen hatalmas lépést csak bizalommal tehetünk meg. Ezzel mindketten tudatosan döntöttünk arról, hogy közeledjünk egymás felé, és mindketten úgy éreztük, hogy nem vagyunk idegenek egymás szexualitásának elfogadásában. A feleségem rám nyitott maszturbálásának felfedezését úgy kell tekinteni, mint egy olyan fogantatásra, amely segítheti a kapcsolatunk erősítését – biztonságos és szerethető módon.

Nagyon régen gondoltam arra, hogy megpróbáljam ezt a kísérletet – de nagyon féltem attól, hogy mi lesz az eredménye. Amikor megtettem the lépést, bizonyos fokú aggodalommal fordultam feleségemhez – de amikor láttam biztonságot és elfogadásomat az arcán, megnyugodhattam. A lehetőség arra, hogy velem legyen őszinte arról, ahogyan szeretkezik magának – anonimitás és intimitás keveréke – engem megerősített abban az értelemben is, hogy mennyire fontos neki az én szempontom és jólétem.

A feleségem rám nyitott maszturbálásának felfedezését olyan tisztelettel tekinthetjük, amivel magunkat is tiszteljük. Olyan lehetőséget ad nekünk arra, hogy fedezzük fel egymás testét és visszaadjuk szenvedélyeinket anonimitásban – és miközben őszintén elfogadjuk egymás vonzerejét. Azonban fontos hangsúlyozni az intimitás fontosságát ebben a helyzetben – gondoljuk át alaposan azokat a határokat, amelyeket be kell tartani annak érdekében, hogy mindketten jól érezzük magunkat.

Ennek a felfedezésnek a segítségével fejlődtünk abban az értelemben is, hogy jobban megértsük egymás igényeit és vonzerejét – és erősebb alapot teremtettünk szexuális életünkhöz. A feleségem rám nyitott maszturbálásának próbája biztonságot adott nekem abban is megerősíteni abban hiszek, hogy ő csak engem akart ebben a helyzetben – nem pedig valaki más vonzerejét vagy igazságait. Ez egy olyan dolog volt mellyel megerősíthettem magam abban hiszek, hogy Ő az enyém – minden benne van ebben a csodaszerű pillanatban!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?