A szexuális fétisek olyan szokások, amelyek megváltoztatják a szexuális élményt és örömet nyújtanak a résztvevőknek. A fétisek sokfélék lehetnek, és mindenki más és más dolgokban talál örömet. Az alábbiakban 8 olyan szexuális fétisről olvashat, amiket eddig tuti nem ismert.

1. Érintéskényszer: Az érintéskényszer egy viselkedés-diszfunkció, amelyben a személynek előírt, hogy megfelelő érintésre, mint például simogatásra vagy kézfogásra, vágyakoznia kell. Az érintéskényszer lehet egyfajta szexuális fétis is, amikor az érintésre való vágyakozás szexuális kielégülést nyújt a személynek.

2. Libidófétis: A libidófétis egy olyan szexuális fétis, amelyben a személynek szüksége van arra, hogy mások libidóját lássa. Ez azt jelenti, hogy a személynek örömét leli abban, ha mások szexuális vágyait és kielégülését láthatja.

3. Erotikus üzenetek: Az erotikus üzenetek egy olyan szexuális fétis, amelyben a személynek örömét leli abban, ha erotikus üzeneteket küld másoknak. Ezek az üzenetek lehetnek szöveges vagy képi formában.

4. Fültágítás: A fültágítás egy olyan szexuális fétis, amelyben a személynek örömét leli abban, ha a fülét megnyitja és tágítja. Ez a fétis gyakran párosul más szexuális fétisekkel, mint például a bdsm-el, hogy növelje a szexuális élvezetet.

5. Fétis ruhák: A fétis ruhák olyan ruhák, amelyeket speciálisan szexuális kielégülés céljából viselnek. Ezek a ruhák lehetnek latex, bőr, selyem vagy más anyagokból készült, és lehetnek teljesen fedett vagy csak részben fedett.

6. Szexuális maszturbáció: A szexuális maszturbáció egy olyan szexuális fétis, amelyben a személynek örömét leli abban, hogy magának maszturbál. Ez a fétis gyakran párosul más szexuális fétisekkel, hogy növelje a szexuális élvezetet.

7. Szexuális kütyük: A szexuális kütyük olyan eszközök, amelyek segítenek a szexuális élmény fokozásában. Ezek a kütyük lehetnek vibrátorok, anális szexuális játékok, vagy akár a partnerrel való szexuális interakcióhoz használt eszközök. Ezek a kütyük segíthetnek növelni a szexuális vágyat és élvezetet.

8. Fétis testrészek: A fétis testrészek olyan testrészek, amelyeket szexuális kielégüléshez használnak. Ezek a testrészek lehetnek a száj, a mellbimbók, a lábak, a hónalj, vagy akár a fenék is. Ezeket a testrészeket gyakran különféle szexuális játékokhoz használják, hogy növeljék a szexuális élvezetet.

Bármilyen szexuális fétis is legyen az, fontos, hogy együttműködjünk a partnereinkkel, és tiszteletben tartsuk őket. Mindig beszéljünk nyíltan a szexuális vágyainkról, és mindig biztosítsuk, hogy a partnereink kényelmesen érezzék magukat a szexuális játékokban.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?