Ahh, a szomorúság, amikor otthon elfogyott az alkohol. Nem csak az élvezet elmarad, de lehetőségünk sincs kirándulni egy alkalmi alkoholos italhoz. Mi most megvizsgáljuk, hogy milyen más dolgokkal tudunk kitölteni magunkat, ha nincs alkohol.

1. Kocsmafocizás: A kocsmafocizás az egyik legjobb dolog, amivel eltölthetsz egy estét. Lehetőséged van összehozni egy csapatot, és megtalálni egy jó helyet ahol játszhatsz. Ha nincs alkohol, akkor legalább mozoghatsz és sokat nevethetsz.

2. Éttermi éjszaka: Akarsz kirándulni és élvezni a finom ételeket? Akkor miért ne menj el egy éjszakai éttermibe? Befizethetsz egy asztalra és elfogyaszthatod a legfinomabb ételeket, miközben beszélgethetsz barátaiddal és családtagjaiddal.

3. Kerti parti: Ha nincs alkohol, akkor miért ne rendeznénk egy kerti partit? Összehívhatod barátaidat és családtagjaidat, és jókat bulizhatnak, miközben játszanak a gyerekek. Kérheted a vendégeidet, hogy hozzanak el valami finom süteményt vagy sajtot, hogy mindenki jól érezze magát.

4. Biciklitúra: Mi lenne jobb mint egy biciklitúra? A biciklitúrával lehetőséged van felfedezni vidéki utakat és látnivalókat. Amellett, hogy sokat mozoghatsz és csodás kilátásokat láthatsz, közben pihenhetsz is néha egy-egy faluban vagy parkban.

Ha otthon elfogyott az alkohol, ne aggódj! Ezekkel a 4 dolgokkal kiütheted magad és ugyanolyan jókat érezhetsz mint alkohollal. Kipróbálhatod őket barátaiddal és családtagjaiddal, hogy mindenki jól érezze magát!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?