Az elmúlt évben számos híresség tört ki, és tettek szert nagyon népszerűségre a közönség körében. Néhányukat a szórakoztatóiparban értek el sikereket, míg másokat a sport, a politika vagy más területeken.

Az egyik legnépszerűbb sztár az énekes, Billie Eilish volt, aki az év legnépszerűbb albumát adta ki, és több díjat is nyert, beleértve az Grammy-díjat is. Őt követte a rapper, Post Malone, aki szintén sikeres albumot adott ki, és az év legnépszerűbb koncertjeinek egyike volt.

A sportvilágban a futballista, Lionel Messi volt az év híressége, aki az év játékosának választották, és számos díjat nyert. Őt követte a teniszező, Novak Djokovic, aki az évben több Grand Slam-tornát is megnyert.

A politikában az év híressége volt Alexandria Ocasio-Cortez amerikai képviselőnő, aki fiatal korához képest nagyon népszerű volt és számos jelentős politikai változást hajtott végre az elmúlt évben.

Az év hírességei között volt még a színész, Joaquin Phoenix, aki az év legjobb férfi főszereplőjének választották a Joker című filmben nyújtott alakításáért, a komikus, Trevor Noah, aki az év legnépszerűbb talk show-jának volt a vezetője és a színésznő, Scarlett Johansson, aki a legtöbb bevételt hozó film főszereplőjeként volt az év híressége.Forrás

Vélemény, hozzászólás?