Újabb szemet gyönyörködtető szemhéjpúderekkel hangsúlyozzuk ki a tekintetünket. Itt olvashatod el, hogy melyik színt használjuk majd leginkább. 

Újítások a sminkben

Annak ellenére, hogy nagyon megszerettük a természetes otthoni irodai megjelenést, örülünk, hogy újra előkerülhet a szekrényből színes szemhéjpúder palettánk. Mert ezen a télen a sminkünk nem csak korrektorból, földszínekből és szempillaspirálból áll.  

Zöld szemhéjfesték hódít

Miután egy-két zöld kulcsdarab már bekerült a ruhatárunkra, a szemünk is pompázhat ebben az árnyalatban. Mert a zöld az egyik szemhéjpúder szín, amit ebben a szezonban viselünk. Még ha a megjelenéshez egy kis bátorság is kell, érdemes vele kísérletezni. A zöld szemhéjfestékkel minden egyszerű megjelenés pillanatok alatt feljavítható. Elsa Hosk modell például az Instagramon bizonyította is, hogy a zöld megjelenés igenis működik.

A rózsaszín szemhéjpúderek ragyogóvá varázsolják a szemet

A rózsaszín és rózsa szemhéjfestékek éppoly különlegesek, mint amennyire hordhatók. A zöld tónusokhoz hasonlóan a következők érvényesek: a színintenzitás tetszés szerint és egyéni ízlés szerint változtatható. 

Csillogás és strassz 

Milyen lenne a téli időszak egy kis csillogás nélkül?! Unalmas! De nem csak a ruhánk, a tekintetünk is csilloghat. Csillogó részecskékkel kész szemhéjpúderek már vásárolhatók, de laza csillám vagy strassz is rögzíthető a szemre. A legfontosabb dolog, hogy készítsük elő jól a szemhéjunkat – ez alapozóval működik a legjobban. 

A „Nude and soft juicy” frissítést kap

És mindenki, aki továbbra is ragaszkodni szeretne a természetes megjelenéshez, örömmel nézheti meg: a “nuded and soft juicy” fényes ajkakat és a sok bronzosítót, valamint a finoman sminkelt szemeket – lehetőleg barack árnyalatban. Újdonság viszont a szemceruza vonallal (és opcionálisan az alsó szemhéjon egy kohl vonallal) való kombináció. Ez megtöri a természetes befejezést, és a sminket elbűvölő alternatívává varázsolja estére. Forrás

Vélemény, hozzászólás?