A 2022-es év elég nehéznek bizonyult, végigkísérte a bizonytalanság, és feszültségekből sem volt hiány. Egy meghatározó asztrológiai álláshoz köthető ez az energia, két lassan mozgó bolygó kapcsolódása képviseli. Decemberben még kihatással lesz életünkre ez a fényszögkapcsolat, és  egyéni szinten is elég kimerítő a helyzet, hiszen a bizonytalanság felerősíti a félelmeket. A hónap elején a Nyilasban jött létre az Újhold, ez egy elég erős energetikai állás lesz, ráadásul megduplázódik a jelentősége is. Lehetőségünk adódott múltbeli lelki terheink letételére, illetve egy új hitrendszer kialakítására.

Évbúcsúztató hónap:

Kapcsolati rendszereinkben, partnerkapcsolatunkban, baráti kapcsolatainkban egy erős átalakulása mehet végbe, átrendeződhetnek, átalakulhatnak és megszakadhatnak kapcsolatok. Saját sorsunkért vállalt felelősségre taníthatnak ezek a helyzetek, rámutathatnak arra, ahol illúziókat gyártottunk, visszatérhetnek olyan múltbeli események, amelyek még nincsenek lezárva, és elengedésre, változtatásra kényszeríthetnek minket.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Gyermekkori traumái és sérülései kerülhetnek előtérbe, valamint a munkája, és annak aprólékosabb felépítése. Szerelmi kapcsolatában kritikusabb lehet, vagy pedig kritika érheti, emiatt szélsőségesebb helyzetekben találhatja magát.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Zárkózottabb lehet érzelmileg a hónapban, és feszültebb helyzeteket élhet meg, magában átértékelheti egy érzelmi kapcsolatát. Az anyasággal, vagy női energiákkal kapcsolatosan korlátozóbb helyzetekbe kerülhet, emiatt fáradtabb lehet. Egy titkos kapcsolata is felbukkanhat.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Önismereti helyzetekben találhatja magát, olyan szituációkban, melyek rákényszerítik a változásra, vagy pedig segítenek megértetni egy nehezebb helyzetet, és annak okait. A családi kapcsolataiban való kommunikáció is előtérbe kerülhet, otthonában hevesebb helyzeteket élhet meg, és korlátozva érezheti a kommunikációt, vagy úgy érzi, hogy nem értik meg.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

A hétköznapok kerülhetnek előtérbe, illetve a testvérével, vagy rokonaival való kapcsolata, melyben egy régi helyzet tisztázására adódhat lehetőség. Rövidebb utazást is tehet, mely a kikapcsolódás és a feltöltődés lehetőségét hozza magával.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Családja. otthona, és az otthoni helyzetek lehetnek előtérben, gyökerek és a hozott minták kerülhetnek felszínre, illetve apjával, apai kapcsolatrendszerével összefüggően jöhet rá megoldandó helyzetekre. Nehezebben tudja kifejezni magát, a meg nem értettség feszítheti, és igazságérzete ezt nehezen tűri.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.):

Aktívabban telhet a hónap. szerelmi élete kerülhet előtérbe, valamint kreativitása, és gyermekeivel kapcsolatos helyzetek Romantikusabb heteket élhet meg, és sorsfordító események következhetnek be az életében.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

A munkájában a harmóniát keresheti a hónap folyamán, és ennek megfelelően egy aprólékosabb helyzetkidolgozást helyezhet előtérbe. Szerelmi élete és párkapcsolata szintén domináns lehet, amelyben szükség lehet a kritikus gondolkodásra, és helyzetértékelésre.

Skorpió ( X.23-XI.21):

Párkapcsolati helyzetek lehetnek dominánsak a hónapban, külső események hatására élhet meg olyan helyzeteket, amelyek döntésre kényszerítik, és melyekben egy felelősségteljesebb eseményt kell megélnie.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Támogatói és barátai kerülhetnek az előtérbe a hónap folyamán, melyek kihatnak a párkapcsolatára, melyben akár egy komoly elköteleződésre is számítani lehet. Érdemes partnerével töltenie a szabad napjait, hogy kikapcsolódhassanak.

Bak (XII. 22. – I. 20.):

Hitendszerében és hivatásában következhet be döntő változás, egy olyan átalakulás, melyben addig összetartozó közösség széteshet, illetve vezetői, vagy felelősségteljesebb feladatokról mondhat le.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.):

Folyamatos ellentétben lehet önmagával a szabadságvágya és az egyéni érdekei ütközhetnek, hajlamos lehet felületes és könnyelmű lenni, ennek eredményeként egy fontos helyzetről maradhat el, melyet később nagyon megbánhat, így érdemes átgondolni a lehetőségeket.

Halak (II. 20. – III. 20.):

Baráti társasága kerülhet előtérbe, és közösségi kapcsolatai, melyekben hajlamos túlvállalni magát, és a segítségével is visszaélhetnek. Társasági eseményeken vehet részt, és támogatói is előtérbe kerülhetnek.

Csodás hónapot mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?