Mutatjuk, hogy mire számíthatsz a hónapban a szerelmi életed területén.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Párjával konfliktusba keveredhet, de ezeket a helyzeteket tudatalatti régebbi sérülések okozzák, amelyek irányítják érzelmeit.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Szenvedély, titkok, féltékenység kerülhet az előtérbe, ez pedig izgalmat vihet a kapcsolatába a partnerével, de nehezebben tudja megélni a vágyait.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Érzelmei és lelki élete kerülhet előtérbe a hónapban, hajlamos lehet az érzelmi alapú gondolkodásra, de ettől kiszámíthatatlanabbá is válhat, túlmagyarázhatja a helyzeteket, így becsaphatja önmagát.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Racionálizálni próbálja érzelmeit, és megmagyaráz olyan helyzeteket is a partnerkapcsolatában, melyek nem szolgálják fejlődését és nem előnyösek.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Vágyai és szerelmi élete egymással ellentétbe kerülhetnek, mert vannak olyan helyzetek, amelyben nem látja tisztán önmagát, és egóból cselekszik.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.):

Párja megpróbálhatja megvezetni mert túl kritikusnak és ítélkezőnek gondolhatja egy partneri helyzetben így erre érdemes odafigyelni.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Párkapcsolata és értékrendjének változása összefügg, így előfordulhat, hogy máshogy látja partnerét, és más szemszögből vizsgál bizonyos dolgokat. Ez párjának nem minden esetben tetszhet.

Skorpió ( X.23-XI.21):

Szerelmi élete, és anyagi szélsőségek kerülhetnek az előtérbe, hirtelen izgalmak, kiadások, és események következhetnek be.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Hajlamos felnagyítani az otthoni eseményeket, legyen ez pozitív, vagy negatív esemény, emiatt partnere pedig nehezen éli meg a túlzásokat, fárasztónak találhatja.

Bak (XII. 22. – I. 20.):

Szerelmi életén keresztül kaphat leckéket, melyek fejlesztik az önismereti útján. Tartós elköteleződésre is számíthat.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.):

Munkáján keresztül ismerkedhet meg egy érdekes személlyel, amelyből akár tartósabb kapcsolat is kialakulhat.

Halak (II. 20. – III. 20.):

Valamilyen függőség, vagy igaztalan helyzet zavarhatja meg partnerkapcsolatában, ettől pedig becsapottnak érezheti magát. Ha sikerül tisztázniuk, akkor romantikus napokat élhetnek meg partnerével.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?