Érzelmi hitrendszerünk kerülhet előtérbe az elkövetkezendő időszakban, azt ezt támogató energiát pedig a ma 23.57-kor bepontosuló Nyilas Újhold adja, mely együttállást fog képezni a Nappal, a Vénusszal és a Merkúrral is, tehát lelki és érzelmi helyzeteink kerülnek előtérbe, illetve az ezzel kapcsolatos hitrendszerünk, az összeadódó energiáknak köszönhetően pedig a kommunikációnk és a párkapcsolati helyzeteink is főszereplővé válnak.

Újhold a Nyilas jegyében

Az időszak megvilágíthatja hol csapjuk be magunkat érzelmileg,mi az ahol tévhitekbe ringatjuk magunkat. Támogathat minket, hogy merjünk nagyot álmodni, és lelkesek lehetünk céljaink kijelölésében, de érdemes odafigyelni, hogy ne egyszerre akarjunk sokat, mert a kitartásunk bánhatja.
A Nyilas ura a Jupiter, amely egyben idén az év bolygója is, és szintén erősíteni fogja az energiaminőséget, mert a holnapi nap folyamán előre indul égi útján, tehát a kiteljesedés adott lesz számunkra, bár a nagy lendületet a Halak jegy energiái tompíthatják, kiolthatja a víz a tüzet, így érdemes odafigyelni, hogy mi az amire fókuszálunk, minek adunk teret. A jupiteri energia fel is nagyíthatja az aktuális helyzetet, amin a fókuszunk pihen, így tudatosan érdemes a hiányainkról levenni a figyelmet, ne éljünk panasszal, ne süppedjünk önsajnálatba, mert akkor ezeket az helyzeteket fogja megvilágítani a Hold csodás fénye.

Érdemes tervezni, érzelmi lendületet tenni a dolgokba, és megfűszerezni erős hittel a helyzetet, és már képesek is lehetünk a teremtésre. A Nyilas optimista, a jövő felé orientálódó figyelemmel de kevés kitartással, és a Halak Jupiter hajlamos a légvárépítést is támogatni, akkor pedig előre vetíthető a csalódás. Használjuk a Nap energiáját, a tudatot, és a tudatost, mérlegeljünk, átgondoltan tervezzünk, hangolódjunk rá a vágyakra, de ne lelkesedjünk túl, és ne legyünk túlzóak.

Az Újhold képletében az Aszcendens a Szűz jegyében áll, melynek az ura a Merkúr, a bolygó pedig az Újholdhoz kapcsolódiķ, így ezeket az érzelmi helyzeteket rettenetesen jól megtudjuk magyarázni saját magunknak…és még el is hisszük….
Érdemes az önmagunkban lévő hitet vizsgálni.
Hol vagyok önhit?
Hol teszem önmagam előtérbe?
Mekkora a saját magamba vetett hitem?
Hol mondok ítéletet mások felett? Hát önmagam felett?
Hol hitegetem önmagam?
A kérdéseket érdemes átgondolni és őszintén megválaszolni, elsősorban saját magunknak. Párkapcsolataink, szerelmi kapcsolatain, vagy annak hiánya is hangsúlyos lesz, ráirányulhatnak gondolataink, átgondolásra ösztönözhetnek minket. A családi gyökereinkben érdemes keresni az elakadásaink okát. Ezek az elakadások pedig a párkapcsolatainkban jelennek meg, hozva az ismerős és hasonló ismétlődéseket, újrajátszatva velünk a letűnt idők fájdalmait, az elhanyagolást, elhagyástól való félelmet stb. Melyik romboló mintában hiszel, és miért? Miért tartod fent az önsorsrontó energiát? Hiszel –e önmagadban? Olyan kérdések, melyre mindenképpen érdemes most megkeresni a választ.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?