A Skorpió havából holnap a Nyilas havába lépünk, így az energiai mozgás átminősül, a Skorpió mély, szélsőséges pesszimizmusát és szenvedélyességét felváltja egy derűs, optimista, hittel teli energia.

Lázongó időszak

Erősödhet kalandvágyunk, szabadságszeretetünk, felerősödhet igazságérzetünk, és előtérbe kerülhet a törvény.  Az öntörvényesség is hangsúlyos lehet, érdemes odafigyelni a belső rendre, a bennünk dúló ellentétekre. Hajlamosak lehetünk a következő időszakban belevágni olyan dolgokba, melynek nagy jövőt jósolunk, de a kitartásunk csak addig tarthat, amíg a dolog érdekel minket.

Az energiák sajnos nem lesznek ennyire kiegyensúlyozottak, mert karácsonyig fokozódni fog egy feszítő asztrológiai állás, amely a márciusihoz hasonló helyzeteket eredményezhet, megspékelve lázongással, erőszakkal, feszültséggel.

Isten éltesse a Nyilasokat!

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Szenvedélyesebb, erőszakosabb lehet a héten, hajlamos lehet indulatból cselekedni, melyet később megbánhat. Szerelmi élete és anyagi helyzete kerülhet előtérbe a héten.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Önismereti útján érhetik hirtelen megvilágosodások, váratlan helyzetek, melyek gyökeresen megváltoztathatják egy- egy élethelyzetét.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Érzelemvezéreltebb gondolatok és kommunikáció jellemezheti a hétköznapi események kerülhetnek előtérbe, mely az otthonnal is összefügghet, de egy támogatottabb helyzetet élhet meg.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Otthona, családja kerülhet az előtérbe a héten, érzelmesebb beszélgetéseket folytathatnak családtagjaikkal, és az anyai kapcsolataikban gyökeres változás következhet be.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Hiúsága, önérdekvezérelt érzelmi helyzetek kerülhetnek előtérbe, melyek a szerelmi kapcsolatát, illetve az anyagi helyzetét is érintheti, ha nincs érzelmi egyensúlyban, akkor könnyen kibillenhet.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.):

A munka kerülhet a héten előtérbe, kommunikációja érzelem központúbb lehet, egy rövidebb utazásra vagy tanulmányra sor kerülhet.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Párkapcsolata kerülhet az előtérbe, és szerelmi életében forróbb helyzeteket élhet meg, de ez túlzó is lehet, így okozhat viszályokat, feszültséget.

Skorpió ( X.23-XI.21):

Szenvedélyesebb hét elé nézhet, mely a párkapcsolatát helyezi előtérbe, egy tüzesebb helyzetet élhet meg. Szeretne kreatívabb lenni, de korlátozva érezheti magát.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Mélyebb, lelki félelemeit is felszínre hozó hét elé nézhet, a szituációkat partnerkapcsolatán keresztül élheti meg, a helyzetek rámutatnak a fejlődés lehetőségeire.

Bak (XII. 22. – I. 20.):

Hivatása, karrierje kerülhet előtérbe, ebben/vagy az adott helyzethez viszonyítva gyökeresen átalakulhat hozzáállása egy helyzethez, illetve felelősségteljesebb lehet

Vízöntő (I. 21. – II. 19.):

Társasági élete és szerelmi kapcsolata közötti egyensúly nem lehet megfelelő, elbillenhet valamilyen irányba, ettől feszültebb lehet, mert nem tudja megfelelően struktúrálni az időt. Érdemes odafigyelni az egyensúlyra, mert kimerülhet.

Halak (II.20 – III.20):

Önmagában végbemenő helyzet kerülhet előtérbe, hite megerősödhet, és családi helyzetével kapcsolatban tudja kamatoztatni a helyzetet.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?