Bármennyire is szeretjük a téli darabokat formázni, néha nagyon bonyolult a ruhákat a vastag téli kabátok alá rétegezni. Ezekkel a trükkökkel viszont nem csak melegen tartod magad, de igazán sikkes is lehetsz.

Téli öltözködés stílusosan

Amint lehullanak a levelek a fákról, csúcsformába kerülünk a rétegezés terén. Megőrülünk a nagyszerű kötöttárukért, a meleg csizmákért és a divatos kabátokért. De hogyan maradjunk szexik és melegen öltözöttek télen úgy, hogy divatos hangulatot sugározunk? Íme a legjobb stílustippek a tökéletes téli megjelenéshez.

A megfelelő fókusz

Most bármit viselhetünk, ami kiemeli a vállunkat. Ez lehet egy pulóver vagy kardigán vállpárnával, de akár egy kabát is, ami a vállra fókuszál. A puffasztott ujjak trendje itt is hasznunkra válik – egy egyszerű felsőt igazi stílusos darabbá varázsol. De vigyázz! Fontos, hogy a megfelelő kabátot kombináld az új kedvenc cikkeddel – legyen kényelmes a vastag pulóvereken és a kiszélesedő ujjakon lévő rész is, és ne legyen túl szűk.

Rétegezés

Megvásároltad a tökéletes blúzt, és télen is szeretnéd viselni, de túl hideg van? Van egy trendi megoldásunk! Ehhez kombináljuk például a blúzt vagy kedvenc ruhánkat, és egyszerűen húzzuk rá a legmelegebb kötött pulóvert. Ez egy teljesen új ruhát hoz létre, miközben igazán melegen tart. Fontos, hogy az egyes rétegek különböző hosszúságúak legyenek – különben a réteges megjelenés gyorsan negatívvá válhat.

Elegáns csizma

Egy téli ruha csak akkor igazán teljes, ha stílusos csizmával kombináljuk, igaz? A csizmák választéka pedig óriási idén. A vaskos cipő a hideg napokon kötelező darab, és az is marad. Ezen a télen azonban különösen rajongunk a térdig érő csizmákért – ez a tökéletes mindenes cipő őszre és télre. Elegáns megjelenést kölcsönöz minden megjelenésnek, és gardróbunk minden stílusához passzol. Akár ruhával, szoknyával vagy klasszikus farmerrel – mindegyiket feldobja.

Párnázott bevonatok

Az elmúlt években már minden divatbemutatón látható volt, és a trend idén kibővül a kabátok és dzsekik terén. A pufi kabát jó tulajdonsága, hogy egész télen szuper melegen tart minket, ugyanakkor meglovagoljuk vele a legmagasabb divathullámot. A fekete vagy neutrális színű pufferkabátokkal mindig a biztonságban vagyunk – de a merész trendkirálynők megragadhatják az élénk színekben pompázó kabátokat is.Source link

Vélemény, hozzászólás?