A zöld és a barna után jön egy újabb trendszín. Mitől olyan különleges árnyalat? Eláruljuk! 

Téli színek

A kéthetente megjelenő megannyi új  trendszín miatt azt sem tudod, mit vehetsz még fel? Mi azt mondjuk, mindent. Egy azonban biztosan élen jár majd, és kiemelkedik a többi árnyalat közül. Miután idén az élénkzöld, majd a barna trendszínt is felpezsdítették a divatrajongók, most már nagyon várjuk a kéket, hiszen a búzavirágkéktől a türkizig mindent viselünk majd ebben a szezonban. Íme a kötelező árnyalatok a télre!

Búzavirág/kobaltkék

A trendi kék szín egyszerre elegáns és izgalmas, és minden ruhát kiemel. Így ebben a színskálában nem tévedhetsz egy pulóverrel. Párosíthatod farmerrel, nadrággal vagy bőrszoknyával.

Türkiz

Szinte egyetlen szín sem kelti olyan friss érzést, mint a türkiz. Ezért annyia népszerű tavasszal és nyáron, hiszen az igazi életörömöt fejezi ki. De ugyanez igaz ősszel és télen is, mert ha kint gyorsabban is sötétedik, az még nem jelenti azt, hogy a ruhatárunknak is be kell borulnia. Egy kiemelkedő szín azonnal élénkebbé teszi a megjelenést.

Eukaliptusz

Ha kicsit visszafogottabban szereted, akkor megragadhatsz egy eukaliptusz színű pulóvert is, amely a kék és zöld tónusok keveréke. A finom tónus arannyal is jól kombinálható, alá pedig érdemes egyenes szárú sötét nadrágot vagy mintás miniszoknyát választani.Source link

Vélemény, hozzászólás?