Egy profi numerológussal együtt megvizsgálták Vincent Cassel kapcsolatát élete fő nőivel – Monica Belluccival és Tina Kunakival. Cikkünkben megértjük, miért szakított a színész az első feleségével, és mit hoz a jövő második házassága számára.

Vincent és Monica

Vincent Cassel nem a legsármosabb férfi, de varázsa sok nő kedvencévé teszi. Születésétől fogva vezető szerepre törekszik, és a saját érdekeit védi. Egy nő részéről fontos számára, hogy imádatot és rajongást kapjon, hiszen minden cselekedete arra irányul, hogy vastapsot adjanak neki, és megerősítse kizárólagosságát. Mielőtt megismerkedett Monica Belluccival, Cassel nem volt válogatós a kapcsolatokban, mivel intuitív módon a változásra törekedett, és gyorsan elvesztette az érdeklődését a nők iránt. De Monica vonzotta őt a függetlenségével és kiszámíthatatlanságával. Miért? A válasz egyszerű – Bellucci azok közé a nők közé tartozik, akik távolságot tartanak a kapcsolatokban, és nem mindig világos, hogy mire gondolnak és mit éreznek egy-egy alkalommal. Nem érzi szükségét, hogy bármi áron magához kösse a férfit.

Megismerésük idején Monica megkülönböztette forró temperamentumát és a teljes élet vágyát, ami teljesen egybeesett Cassel elveivel. Monica fő életfeladata nem a karrier és a megvalósítás, hanem az otthon és a család. Ennek a ténynek a félreértése és jelentőségének alábecsülése negatív hatással volt a Vincenttel való kapcsolatukra. Ezért játszott kulcsszerepet a válásban az, hogy Monica rosszul osztotta be személyes idejét és prioritásait. A munkára és a személyes fejlődésre összpontosítva nem engedte túl közel Casselt, így lassan de biztosan tönkretette a meglehetősen ígéretes kapcsolatát.

És bár Vincent minden lehetséges módon megpróbált közelebb kerülni Monicához, fontos volt számára, hogy vezető szerepet kapjon a kapcsolatban (feltételeket diktált, és nem engedelmeskedett), ezért a konfliktusok elkerülhetetlenek voltak. Időnkénti megcsalásai nem könnyelműséggel jártak, hanem azzal a szándékkal, hogy felhívja magára a szerelme figyelmét és próbára tegye az erejét.

2012-2013-ban Vincent és Monica érzései egyidejűleg “elmúltak” egy új életciklus hatása alatt, ami tükröződött kapcsolatuk kimenetelében is. Cassel számára egy új, eredményes munkaidőszak kezdődött, és a fő hangsúly a sors megvalósítására helyeződött át. Tervének sikeréhez meg kellett szabadulnia az előző ciklus felesleges poggyászától, beleértve a „mérgező” és az elavult kapcsolatát is. Az új destabilizáló befolyás miatt pedig fokozódott a konfliktusa és az igényessége. A sok éves toleranciát és kiváró hozzáállást felváltotta az akkori agresszivitás és a féltékenység, valamint a Monica által preferált prioritások.

Kedvezőtlenné vált Bellucci számára, hogy egyazon szakmai környezetből származó férfival éljen kapcsolatban, különösen, hogy közös üzletet folytasson (mindig ugyanabban a filmben próbáltak szerepelni egyszerre) vele. Ő is a változásra törekedett, így Cassel szünetre vonatkozó javaslatát nyugodtan vette (bár a válás után Monica nem egyszer megbánta a szünetet). A szakítás másik oka a szexuális élet megnövekedett érzékisége és jelentősége volt Cassel számára. Így a szenvedély lett az új kapcsolatának alapja.

Vincent és Tina

Tina Kunaki nehéz és magas követelményeket alátámasztó nő. Karizmatikus, gyönyörű és fiatal. Természeténél fogva a lehető legmagasabb temperamentum és kísérletezési vágy birtokában van, így a legmegfelelőbb pillanatban jelent meg Cassel életében. Monicával ellentétben Tina nagyon függ Vincenttől, így már az első találkozáskor sem maradt közömbös iránta.

Tőle Cassel megkapta a csodálat és a szeretet szükséges részét (amit Monicától nem kapott meg). Az első találkozás „arany” időszak volt a pár számára, hiszen ebben nagy szerepe volt a kölcsönös vonzalomnak és az érdeklődési körök hasonlóságának.

Szintén fontos Tina számára párja státusza és anyagi jóléte (pozitív szempont az érdekházasság), hiszen fő félelme a pénzhiány és a rászorultság. Minél határozottabban áll egy férfi a lábán, annál nagyobb biztonságban érzi magát mellette. Kunaki Cassel megismerésekor kapcsolatorientált volt, és maximális figyelmet fordított fejlődésükre.

A 25. évforduló után azonban egy kisebb fordulat következik az életében: karrierje kerül előtérbe. Az függőség Casselre gyakorolt ​​hatása és az „éles” sarkok kisimításának vágya is gyengül. Tina hajlamos a pesszimista életszemléletre és érzelmi ingadozásokra. Az instabil önértékelés arra készteti, hogy túlzottan elemezze a történéseket (beleértve a körülötte lévő embereket is). Rossz hangulatában Kunaki hajlamos a szeretteire nehezedő pszichológiai nyomásra, az indokolatlanul magas követelményekre a személyes normák miatt. Depressziós időszakokban (lehetséges pánikrohamok) Tinának támogatásra van szüksége, de Cassel nem tudja ezt biztosítani, mivel ő maga is meg van fosztva a természetes könnyedségtől és a pillanat élvezésének képességétől. Vegyük figyelembe, hogy Kunaki részéről lehetségesek a más férfiakkal való megcsalások és a hobbikra való koncentráció a párkapcsolat helyett.

Összefoglalva, Vincent és Monica egy harmonikusabb pár, de mivel Monica nem hajlandó követni a fő élettémát, többé nem lehet helyreállítani a kapcsolatukat Cassellel.Forrás

Vélemény, hozzászólás?