Mutatjuk, hogy mire számíthatnak az Ikrek jegy szülöttei októberben.

2022 október – Ikrek

Az Ikrek októberben olyan helyzetekkel szembesülnek majd, hogy elvárásaik nem teljes mértékben valósulnak meg,. És mindez azért, mert az Ikrek októberben nagyon türelmetlenek lesznek ,és inkább a kedvező körülményekre várnak, mint saját erőfeszítéseikre támaszkodnak.

Erős szenvedélyek és kísértések lesznek jelen majd az Ikrek magánéletében. És itt is fennáll annak a veszélye, hogy türelmetlensége csalódáshoz vezet.

A legracionálisabb Ikrek ebben a nehéz időszakban intuitív módon korlátozzák kapcsolataikat a környezettel, olyan rutinmunkát végeznek, amely nem hagy időt érzelmi kitörésekre. Néhány Ikrek úgy dönthet, hogy megváltoztatja a lakóhelyét, és egy másik városba vagy országba költözik.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?