Mutatjuk, hogy mely csillagjegypárok képesek tökéletesen egymásra hangolódni, és mely jegyek energiái jelezhetnek karmikus kapcsolatot a jegypárok között.

Kos és Oroszlán

Az első csillagjegypár, amelyben a két fél karmikusan kapcsolódik, a Kos és az Oroszlán. Mindkét partner szó szerint tüzet, lendületet és élet iránti szenvedélyt sugározza. Soha nem fognak unatkozni egymással, és ez mindkettőjük számára rendkívül fontos. Tomboló szenvedélyek, gyönyörű gesztusok, ragyogó társasági megjelenés – ez az, ami megkülönbözteti ezt a párost a többiektől. Az ambiciózus Oroszlánt a temperamentumos és romantikus Kos figyelme övezi. Válaszul az Oroszlán  nem felejt el gondoskodni szeretett partneréről, és őszinte, szenvedélyes érzelmekkel veszi körül, meglepetésekkel kényezteti. Mindkét partner a fényűző, színes életre törekszik a reflektorfényben. Egy ilyen páros mindenben sikeres, amit csinál.

Bika és Rák

Úgy tűnik, egymásnak vannak teremtve. Mindketten képesek ráhangolódni a másikra, az első találkozástól kezdve. Mintha valami láthatatlan szál összekötné őket. A Bikát legbelül lenyűgözi a szerény és megfontolt Rák.  A Rák pedig, észrevéve a Bikából áradó bájt, érzékiséget és melegséget, nem marad közömbös iránta. A Rák és a Bika az a fajta pár, akik minden idejüket együtt tölthetik, nem unnak rá sosem, mert az egymás iránti érzések a párban évről-évre erősödnek. Ezért a Bika és a Rák gyakran olyan családot hoznak létre, ahol a megértés és a hűség uralkodik. A Rák nagylelkűsége és az a vágy, hogy a partnerének mindenből a  legjobbat nyújtsa, gondoskodjon, otthont teremtsen, pontosan az, amire a Bikának szüksége van.  De egyikük sem bírja a botrányokat és veszekedéseket, ezért kerülik a konfliktust.

Ikrek és Vízöntő

A következő párban karmikus kötelékek kötik össze a szabadságszerető és könnyed partnereket – az Ikreket és a Vízöntőt. Senkinek sem újdonság, hogy az Ikrek hangulata fénysebességgel változhat, a Vízöntő pedig pont az, aki nem szereti a rutint és az egyhangúságot. A kiszámíthatatlanság ugyanolyan fontos a Vízöntő számára, mint a levegő. Nem tűri az unalmat és a banalitást. A Vízöntő számára a változékony Ikrek a sors ajándéka, izgalmat visz a mindennapokba. Mindkettőjüknek szüksége van a kiszámíthatatlanságra, új érzésekre, kommunikációra, utazásra, élményekre.  Mindketten tudják, hogyan kell tisztelni egymás személyes terét, mert tudják, milyen fontos ez. Az Ikrek vidám optimizmusa könnyen feloldja a Vízöntőben a gátlásokat.

Szűz és Halak

A Szűz stabilitása és realitása tökéletesen egyensúlyban van a Halak álmodozásával. A Szűz racionális, és két lábbal a földön áll, így képes finoman és feltűnés nélkül visszahozni a Halakat a valóságba, és támogatja, hogyan igazodjon a földi dolgok útvesztőjében. A romantikus, szentimentális és álmodozó Halak viszont tompítja a Szűz józan pragmatizmusát. A Halak kipróbálhatja a mecénás és társszerepet, a Szűz pedig megtanulhatja hol sebezhető és milyen az érzékiség. Egy ilyen párra stabil, de ugyanakkor romantikus élet vár.

Mérleg és Skorpió

Szenvedélyes és rendkívüli páros a Mérleg és a Skorpió. Mindkét jel szereti a szépséget, és azt, amikor az érzelmek mindent áthatnak belülről. A romantikus Mérleg képes megmutatni a hitetlenkedő Skorpiónak, mit jelent szeretni és szeretve lenni. A Mérleg érzékisége és őszintesége képes megolvasztani a Skorpió szívét, lefegyverezni és megnyugtatni a szélsőséges Skorpiót. Egy ilyen párosnál minden a kölcsönös megegyezésen és a hűségen alapul. Úgy tűnik, varázslatosan, intuitív módon hangolódnak egymásra. De ha a féltékenység vagy a neheztelés legkisebb szikrája is fellángol, a szenvedélyek és a lelki gyötrelem is megjelenik, hiszen mind a kettő a szívére vesz mindent. 

Nyilas és Bak

Ez a páros képes együtt meghódítani a világot.  A közös cél az, ami összeköti ezeket a partnereket. Számukra nincs édesebb a győzelem és az új hódítások ízénél. Gyakran a sors a munkában hozza össze ezeket az embereket. A lendületes és fáradhatatlan Nyilas a szorgalmas és makacs Bak személyében támaszra és hűséges társra talál. A Bak hajlamos belemerülni a részletekbe és benne ragadni, de a Nyilas nem hagyja, hogy egy helyben üljön, „húzza magával”, és inspirálja a Bakot. Egy ilyen párról  elmondható, hogy egy hullámhosszon vannak. Mindkét partner a kényelemre,  és a luxusra törekszik a mindennapokban. A Bak ideális szabadidős tevékenysége a kognitív szórakozás, amely jótékony hatással van a testre és a lélekre. A céltalan és passzív pihenés nyilvánvalóan nem nekik való.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?