Nostradamus megjósolta, hogy III. Károly király lemondhat a trónról, és azt is, ki lép a helyére. Vajon igazat szólt a próféta?

A nostradamusi jóslat:

Azok, akik ismerik Nostradamust , tudják, hogy az emberiség történetének egyik leghíresebb prófétájaként tartják számon . Számos jóslata között szerepel a 9/11-i terrortámadás a WorldTrade Center ellen 2001-ben. Hitlerrel és a nácirendszerrel kapcsolatos borzalmakat is megjósolta a XX. század közepén. Valódi neve Michel de Nostredame volt ( latinosítva: Nostradamus) , 1503-1566 között élt, ő volt a francia reneszánsz neves alakja,  IX. Károly francia király udvari orvosa, képzett csillagász-asztrológus, misztikus jós, gyógyszerész.

A világ egyik legnagyobb Nostradamus szakértőjének érdekes elmélete van arról, hogy a néhai próféta mit jövendölt az angol királyi családdal kapcsolatosan. Mario Reading brit szerző 2006-ban megjelent Nostradamus: A jövő teljes jövendölései című könyvében leírta, hogy Nostradamus sikeresen megjósolta azt az időintervallumot, amelyben II. Erzsébet királynő meghal.

„II. Erzsébet királynő 2022 körül fog meghalni, körülbelül 96 éves korában. Az uralkodó fia, Károly lesz a király, de később lemond a trónról fia javára.”- írja a könyvében Nostradamus jóslatára hivatkozva.

Károly király lemond a trónról

Reading még 2006-ban azt írta, hogy Nostradamus azt nyilatkoztatta ki, hogy II. Erzsébet királynő 2022-ben fog meghalni, és öt évvel fiatalabban, mint az anyakirálynő.(Erzsébet királynő anyja 101 évesen halt meg) Nostradamus verseinek legmegrázóbb értelmezése azonban az, hogy Károly herceg 2022-ben lesz hetvennégy éves, és ebben az évben veszi át a trónt.

Az angol társadalom azonban még mindig neheztel rá Diana walesi hercegnőtől való válása miatt., így a nostradamusi jóslat szerint III. Károly előrehaladott korára való tekintettel valószínűleg lemond a trónról. Az utódlási sorban Vilmos a következő, de valami rejtélyes ok következtében nem ő lesz az új király. Mindezt Nostradamus versei alapján értelmezte a könyv szerzője. – olvasható a UK News hasábjain.

Ki foglalja el a trónt Nostradamus szerint?

Reading kijelenti, hogy  „egy férfi váltja III. Károly királyt, de senki sem várja el tőle, hogy elfoglalja a trónt”. Ez azt jelenti, hogy Harry herceg lehet az Egyesült Királyság új királya, nem pedig Vilmos herceg. Ha ez bekövetkezne, akkor Harry herceget IX. Henrik királyként ismeri meg majd a történelem, és 30 éves lesz, amikor ez megtörténik. ( A herceg 2024-ben lesz 30 éves, és további érdekesség, hogy Harry herceg horoszkópja hasonlít a legjobban Erzsébet királynő horoszkópjához, szintén Bak Aszcendenssel rendelkezik, mint a néhai királynő, és a Szaturnusza kísértetiesen hasonló helyen található, ami a „királyok állását” is jelöli a horoszkópban.)

Az, hogy ez valóban így fog –e történni nem tudhatjuk, de a jövőben úgyis választ kapunk majd rá, mindenesetre az angol társadalmat foglalkoztathatja a kérdés, mert Reading könyvét elkapkodták a polcokról, pedig a királynő halála előtt alig pár példány fogyott csak el belőle.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavetőAmennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?