Mutatjuk, hogy mire számíthatsz a nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Érzelmileg feszültebb napra számíthat, nehezebben és türelmetlenebbül élheti meg a napi érzelmi helyzeteket.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Stresszesebb lehet a mai napja ami a munkájával kapcsolatban érintheti, emiatt a kommunikációja is szélsőségesebb lehet.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.) :

Nehezebb és bizonytalanabb helyzetek a saját bizonytalanságát erősítik fel, amitől nehezebben tud a céljaira koncentrálni.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Legbelsőbb félelmeivel kapcsolatosan érhetik lelki felismerések, és tudatosabbá teheti ezzel a mindennapjait, ha foglalkozik velük és nem söpri a szőnyeg alá a helyzeteket.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Hivatása, karrierje, tanulmányai, tanfolyamok – ezek a területek lehetnek a nap folyamán a középpontban, próbálja megszilárdítani a hitét ezekkel kapcsolatban.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Hivatása és karrierje okozhat bizonytalanságot a jelenlegi helyzetben, emiatt ridegebb szélsőségesebb lehet, és kritikusabb a környezetével.

Mérleg (IX. 23. – X. 22)

Érzelmei, hangulata kerülhet a nap fókuszába, anyagi és érzelmi bizonytalanságot élhet meg, amitől elveszettnek érezheti magát.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.):

Feszültebb és idegesebb, türelmetlenebb lehet a nap folyamán, mert nehezen változtat, és nehezen adja fel a megszokottat, érdemes az elengedést gyakorolni.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Az önmagába vetett hit fontosságára hívja fel a figyelmet a mostani helyzet, hogy észrevegye, hogy mi az amiben saját maga stabilan hisz és nem engedi, hogy megingassák.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Anyagi bizonytalanság, és a napi szorongások miatt egy pesszimistább helyzetet élhet meg a nap folyamán, amitől feszültebb lehet a napja.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

A hétköznapok szabadsága, és a szellemi szabadság kettőse lehet jelen a mindennapokban, de ettől fáradtabbnak élheti meg az időszakot, mert úgy érezheti hogy nem jut egyről a kettőre.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Családi kapcsolatai, és otthona lehet a középpontban a mai napon, érzelmeit nem látja tisztán, és egy közeli hozzátartozója emiatt megvezetheti egy eseménnyel kapcsolatosan.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?