Mutatjuk, hogy érzelmileg hogyan érinthet a hétvége.

Hétvégi holdhoroszkóp:

A Hold mozgását már az ősi kultúrákban is figyelemmel kísérték, a Hold ciklusához igazították egyes tevékenységeiket az őseink, és úgy tartják, hogy a holdenergia kihatással van az érzelmekre és a hangulatunkra is. Az asztrológiában a Hold a lélek jelzője, az érzelmeket képviseli, és mivel gyors mozgású, ezért természetesen a hangulatainkra is hatással lehet.

A hétvégén a Halak jegyében fogja járni a Hold az égi útját, mélyen érzőek lehetünk, szivacsként szívhatjuk magunkba a mások energiáit, átérezhetjük és visszatükrözhetjük azokat, de hajlamosak lehetünk átvenni a mások személyiségét, hiszen a Halak annyira alkalmazkodóak tudnak lenni, hogy önfeláldozó módon magukról lemondva élnek másokért…a parttalanság az én- határok teljes elmosódásában oldódik fel, egynek érzi magát a másikkal….Így egy romantikus, álmodozó, érzelmes hétvége elé nézhetünk, amennyiben tudatosan használjuk ezt az energiát, és nem a szenvedéseinket nagyítjuk fel, és áldozati mártírként töltjük el ezt az időszakot. érdemes nem mélyen beleragadni egy-egy szituációba, mert felnagyíthatjuk a helyzetet és az nem minden esetben a valóságot takarja.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?