Ma hajnalban teljesedett ki a Telihold a Vízöntő jegyében.Erős, egymásnak feszülő energiák vannak jelen az égen, az Oroszlán-Vízöntő tengelyen bepontosuló Telihold is közrejátszik ebben.

Sorsszerű változások, Vízöntő Telihold:

A Nap jelenleg az Oroszlán jegyében uralmi pozicióban van, hiszen saját jegyében fejti ki hatásait, ami egy kimondottan pozitív helyzet, életerőnk támogatója. Egyéb bolygóhatásokkal való kapcsolódásai miatt viszont egy erőteljes túlfeszitettséget eredményez, így a harmónia az ami igen távol állhat a mindennapoktól.

A Teliholdnál a Vízöntő társasági, szabadabb,egyedibb, ridegebb, könnyedebb analógiája kerül szembe az Oroszlánban képviselt Egó, szenvedély, kretivitás, gyermeki játékosság energiáival, amit a bekapcsolódó Uránusz jóval felfokozottabbá tesz, robbanásig feszítve azokat a helyzeteket, ahol már régóta esedékes a változás/változtatás.

Felszabadító Telihold elè nézünk,vagy így/vagy úgy de kirobbanthat minket komfortzónánkból,felülvizsgáltathatja értékeinkhez/önértékelésünkhöz való viszonyunkat. Akár parázs vita/veszekedés, akár felszabaditóbb, tudatosabb döntés eredményeképpen, de felszínre kerülhetnek lezárásra, változásra megérett helyzetek.

A hozott minták ismét előtérbe kerülhetnek, az uránuszi kapcsolódás robbanthatja be őket, ezáltal felismerhetjük, hogy melyek a gyökereinkből, tudatalattinkból,gyermekkorunkból hozott viselkedésminták, melyek megszokásból, biztonságérzetből mozgatnak minket, melyek által benne maradunk olyan helyzetekben amelyek gyermekkorunk traumáit ismételtetik velünk, és a jól ismert helyzet ad hamis biztonságot. 

Rátekinthetünk önértékelésünkre, felszabadíthatjuk érzelmeinket a korlátaink alól. Kérdezzük meg magunktól szabadnak érezzük -e lelkünkben magunkat, kérdezzük a bennük élő gyermeket, hívjuk elő játékosságát.

Kérdezzük meg merünk -e szabadon élni, vagy kifogásaink mögül konzerváljuk helyzetünket?( elutazom ha….majd megcsinálom ha….most nincs időm, mert…stb.mondatainkat érdemes felülvizsgálni)

Párkapcsolatunkban lehet nézeteltérésünk, a korlát- szabadság egyensúlya mentén, kivetítések, lezáratlan helyzetek előfordulhatnak, de egy izgalmas, extrém időtöltésben is megélhetjük a feszültséget.

Nehéz asztrológiai állások vannak az égen, a Vénusz a Plútóval kapcsolódik ez adja a drámai energiákat, a Szaturnusz-Uránusz kapcsolódása adja a forradalmi helyzeteket,a határok feszegetését. A Telihold kapcsolódik a Szaturnusszal, így a Karma Ura és a lélek jelölője együtt olyan energiákat hoz lètre, melyben karmikus feladatainkat zárhatjuk le, engedhetjük el.   

Balesetveszélyes állás, legyünk óvatosak.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?