Mutatjuk, hogy érzelmileg hogyan érinthet a hétvége.

Hétvégi holdhoroszkóp:

A Hold mozgását már az ősi kultúrákban is figyelemmel kísérték, a Hold ciklusához igazították egyes tevékenységeiket az őseink, és úgy tartják, hogy a holdenergia kihatással van az érzelmekre és a hangulatunkra is. Az asztrológiában a Hold a lélek jelzője, az érzelmeket képviseli, és mivel gyors mozgású, ezért természetesen a hangulatainkra is hatással lehet.

A hétvégén a Hold a Nyilas jegyében járja égi útját, ezért hajlamosak lehetünk hatalmas hittel belevetni magunkat olyan érzelmi helyzetekbe, melyek lelkesítenek minket, eltervezhetünk olyan dolgokat a kapcsolatunkban, melyeknek nem minden esetben van valóságalapja, vagy túlzásokba eshetünk, ez pedig a későbbiekben csalódáshoz vezethet. Vidám és optimista érzelmi helyzeteket élhetünk meg, kedvesebbek lehetünk párunkhoz.

Ellenben fel is nagyíthatjuk érzelmeinket bizonyos szituációkban, és inkvizítorként csaphatunk le partnerünkre, hogy leszámoltassuk olyan dolgokkal, mely a saját bizonytalanságunkból fakad, és lehet, hogy ő el sem követte azokat.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?