A korrektor nem akar semmit eltakarni? Megkérdeztük Nick Lujan sminkes profi tippjeit, amelyekkel tuti működni fog a dolog.

Viszlát szem alatti karikák

A szem alatti sötét karikák fárasztó téma, amely sokunkat megőrjít. Akár hosszú volt az éjszaka, akár úgy aludtunk, mint egy baba, mindig ott vannak. Egyeseknek jobban látszik, másoknak kevésbé, azonban van néhány profi trükk, amelyek segítségével eltüntethetjük őket úgy, hogy közben szuper természetesnek tűnik a smink. Pontosan ezt a módszert árulta el nekünk Nick Lujan, sminkszakértő.

A tökéletes korrektor rutin

Nick Lujan szerint az első számú probléma a helyes elhelyezés. Nem tanácsos nagy háromszögű korrektort felvinni a szem alá. Nick azt tanácsolja, hogy csak ott alkalmazzunk korrektort, ahol szükségünk van rá. És nem, ez nem az egész arc. A legjobb módja annak hogy kitaláljuk, hová tegyük a korrektort, hogy ​​nézzünk egyenesen a tükörbe, döntsük le az állunkat, és továbbra is nézzünk egyenesen előre. Ha ezt megtesszük, látni fogjuk az árnyékokat a szem alatt, ahol a korrektornak el kell helyezkednie. Ez kissé furcsának tűnhet, de valójában működik. A keverés ugyanolyan fontos, mint az elhelyezés. Végtére is, az eredmény ne legyen eltömődve, és ne csússzon redőkbe. Nicknek itt is van egy igazi bennfentes tippje.

Mielőtt púdereznénk a korrektort, egy ecset nyelét vagy csikket használjunk. Mit csináljunk vele? Meg fogsz lepődni: Óvatosan megnyomjuk és a szemkörnyékünkre görgetjük. Mivel a nyél hideg, enyhén feszesíti a bőrt és eltávolítja a felesleges terméket. Ez határozottan egy olyan tipp, amit még soha nem hallottunk, de mindenképpen kipróbáljuk. 

Mielőtt azonban felhordanánk a púdert, a kezünkkel felveszünk egy keveset a termékből, és körkörös mozdulatokkal beledolgozzuk az ecsetbe. Ha ezt nem tesszük meg, fennáll annak a veszélye, hogy túl sok púdert viszünk fel arra a helyre, ahová az ecsettel felhelyezzük. 

Gördülő mozdulatokkal a púdert is benyomjuk a szemünk alá. Itt is egy meglehetősen kicsi, pihe-puha ecsetet kell használnunk, amely tökéletesen illeszkedik a szemkörnyék alá. Ha ezt a három lépést követjük, a korrektorunk garantáltan egész nap kitart, és szuper frissek leszünk. Forrás

Vélemény, hozzászólás?