Mutatjuk, hogy milyen energiák jellemezhetik a hetet a szerelmi élet területén.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Befeléfordulóbb a párkapcsolatában, de a hét második felében egy szenvedélyesebb, tettrekészebb állás támogatólag fog hatni a szerelmi életére is, de érdemes figyelni, hogy ne legyen túl hirtelen és elhamarkodott.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Érzékibb, érzelmesebb lehet, de partnerével kapcsolatosan előtérbe kerülhet a féltékenysége és birtoklása, amelyre érdemes odafigyelni, mert nem jó irányba viszi el a kapcsolatot.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

A hétköznapokban harmonikusabban kommunikálhat a párjával, és az egyensúly megteremtésére törekedhet, de érdemes odafigyelni, hogy ne legyen túl felületes, vagy túl hirtelen, mert a partnere esetleg ridegebbnek és számítóbbnak éli meg majd a kapcsolatot.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Érzelmei az otthonossággal kapcsolatosan előtérbe kerülhetnek, de ezzel pedig hajlamos a múltban ragadni,é s a múltban megszokott mintázatokhoz ragaszkodni, viszont ezek már nem támogatják a fejlődésében. Szerelmi kapcsolatában egy felelősségteljesebb időszak következhet el.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Szélsőségesebben nyilvánulhat meg a mindennapokban, és ha nem figyel oda akkor a saját szükségleteit olyan mértékben helyezheti az előtérbe, hogy az már önzőnek fog számítani a partnere szemében. Igazságos és őszinte helyzetekben fejlődése biztosított, de érdemes figyelni, hogy ne legyen leuraló a párjával szemben.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.):

A precízen megtervezett és kiszámított idő fontos lehet, és ez önismereti szempontból is biztonságot adhat, de érdemes odafigyelni, mert partnere ezt alkalmanként szőrszálhasogatásként élheti meg, és ez visszavetheti a kapcsolatukat.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Párkapcsolatában számadást végezhet mind az anyagi, mind az érzelmi értékekkel kapcsolatban, és ez pedig a hitrendszerében okozhat egy hatalmas változást, megújulhat a dolgokkal kapcsolatos nézőpontja.

Skorpió ( X.23-XI.21):

Megérzései, mélyen szántó meglátásai partnerével kapcsolatban kimondottan jól működnek, és ez egy megújulást hozhat a kapcsolat számára, de érdemes odafigyelni, hogy véleményét ne csípős nyelvű odaszúrásokkal mondja meg a társának

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Otthonában, családi környezetben töltheti el a legkellemesebben az időt a héten a társával, illetve szerelmi téren is tartós kapcsolatra számíthat, ha még nincs partnere, ez pedig egy felelősségteljesebb helyzetet eredményezhet.

Bak (XII. 22. – I. 20.):

Szerelmi élete, kreativitása, gyermekekkel, gyermekeivel kapcsolatos helyzetek, mind a hét témaköréhez tartozik. Az elmúlt időszak gyökeres változásai az ezzel kapcsolatos nézőpontjában is változást eredményezhettek.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.):

Párjával együttesen otthonában megújuló helyzeteket szeretnének létrehozni, vagy pedig költözésen törhetik a fejüket. Szerelmi életében a lelki szabadságra vágyik, ez pedig az elengedés-birtoklás témakörét helyezheti előtérbe.

Halak (II. 20. – III. 20.):

Romantikus, vagy szerelmi kapcsolatában az illúziók kerülhetnek előtérbe, és tervezgethetnek partnerével, ami nagyon romantikus tud lenni, de érdemes odafigyelni, hogy ne rugaszkodjanak el nagyon a valóságtól, mert az csalódáshoz vezethet, vagy becsapottnak érezheti később magát.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?