Egyszerűen kivitelezhető, de gyönyörű. Az Ombre pirosító a szépségtipp 2022 nyarára. A trend jelenleg számos TikTok felhasználót inspirál, és természetes nyári pírt biztosít az arcon.

Természetes nyári pír 

Az elmúlt években az ombre mindenhol megjelent már a szépségápolás terén, az ombre hajtól kezdve az ombre ajkakon át egészen az ombre körmökig. És a tendenciának még koránt sincs vége!  Idén az ombré arcpír ad friss lökést az arcbőrnek. A különböző árnyalatú sminktechnika éberebbé és egészségesebbé varázsol minket – mintha frissen tértünk volna vissza egy hosszú tengerparti nyaralásból. Az olyan modellek, mint Elsa Hosk, Bella Hadid  és sokan mások szeretik ezt a minimalista megjelenést, ami érthető, hiszen a mink enyhén kipirosodott arcokat varázsol anélkül, hogy ki kellene tennünk magunkat a napsütésnek . Ráadásul nem kell új termékeket vásárolnunk, mert a szépségtrükk nagyon egyszerű és könnyen megvalósítható.

Ombre pirosító – hogyan működik

Az elkészítéshez két-maximum három különböző pirosítótónusra van szükség a sminkpalettájáról. A narancssárga vagy őszibarack színű árnyalatok különösen szépen mutatnak például lebarnult nyári bőrön, de a különböző rozé kombinációk is csodálatos ombre hatást biztosítanak.

A legsötétebb árnyalatot az arccsont tetejére visszük fel a hajvonal környékén. Az arc közepe felé a tónus egyre világosabbá válik. A beauty influencer körökben egyébként jelenleg népszerűbb, hogy a pirosítót magasabban helyezik el az arccsontokon. Ezután ujjainkkal vagy megnedvesített beauty szivaccsal beledolgozzuk a bőrbe a termékeket, és az egyes árnyalatok közötti átmeneteket összekeverjük – és már el is készült az ombre pirosító hatás a természetes nyári arcszínért. A megjelenés természetesebbnek és tisztábbnak tűnik, ha csak a nappali ápolót és esetleg a fényvédőt alkalmazzuk a pirosító alá.Forrás

Vélemény, hozzászólás?