A 2022-es vászonruha-trendben mindenki talál valamit. A légies, könnyű részek sokféle szabásban és színben kaphatóak, és kivétel nélkül mindannyian imádjuk őket.

Vászonruha a nyár slágere

A vászonruhák tökéletes társak a meleg nyári napokon. A lenszálakból font természetes anyag ugyanis légáteresztő és hűsítő hatással van a bőrre. A szálai formálják is az alakot, mert antistatikus az anyaga, szépen esik és nem tapad a testhez. Nem csoda, hogy a sztárok és influencerek a vászonruhákra támaszkodnak.

Vászonruha trend 2022: Hosszú és széles ruhák

Elegáns és mégis lezser. A széles szabású vagy hosszú vászonruha rendkívül kényelmes viselet, és minden alakot előnyére formál. A deréköv gyönyörű testet varázsol a túlméretezett ruhákhoz. A lapos cipők, nagy napszemüvegek és vastagabb láncok, karkötők jól kombinálhatók vele. 

Milyen cipő illik a vászonruhához?

A cipőválasztással hétköznapi vagy elegáns megjelenést kölcsönözhet a megjelenésnek. A tornacipők sportos megjelenést kölcsönöznek a megjelenésnek, és akkor is jó választás, ha csökken a hőmérséklet. A légies sarkú szandálok, szandálok pontosan a megfelelő lábbelik a forró napokon, és egy kicsit elegánsabbá teszik a megjelenést. 

Színét tekintve harmonikus kombinációt válassz, hogy a cipő ne vonja el túlságosan a ruhát. Extravagánsabb megjelenést érhetsz el, ha szándékosan kontrasztos színű cipőt választ. A mintás ruhákhoz azt javasoljuk, hogy olyan cipőszínt válassz, amely az egész ruhán ismétlődik, így az összkép nem lesz túl kaotikus. 

Vászonruhák mosása

60 fokon könnyen mosható a természetes vászon, a festett vászon viszont maximum 40 fokon. Annak érdekében, hogy ne érdesítsd fel az anyagot, használd a kímélő ciklust, vagy csökkentsd a centrifuga sebességet legfeljebb 600 fordulat/óra értékre. Ez enyhe (kényes ) mosószer, emellett védi a szálakat.

Figyelem: Ne tedd a vászonruhát a szárítóba, mert ott összezsugorodhat. Jobb, ha felakasztod hogy megszáradjon, és vasald ki az anyagot, amikor még kissé nedves (ideális esetben kifordítva). A gyűrődések elkerülése érdekében a vászonruhákat a szekrényben lógatni kell.

Source link

Vélemény, hozzászólás?