A mai napon a tüzes Mars hazatér, és saját jegyébe a Kosba lépve maximálisan kifejti a hatását, így tetteink szenvedéllyel telhetnek meg, életerőnk erősödik az elkövetkező időszakban.

Mars a Kosban:

A Kos tüzes, impulzív, akarnok energiája átszínezi hangulatunkat ebben az időszakban és kihat érzelmeinkre, feszültebb, türelmetlenebb megéléseket eredményezve. Ezt fokozza, hogy a Jupiter is a Kos jegyében tartózkodik, és együttállásba kerül a Marssal nemsokára, ami csak fokozza a puskaporos hangulatot. A tettvágy, a szenvedély felizzik és hatalmas impulzusokat eredményezhet, pláne, ha nem gondoljuk át előtte a tetteinket és annak következményeit. A Mars ösztönös energiája tettekre sarkallhat minket, az elmúlt időszakok langyos helyzeteit lehetőleg ne egyszerre próbáljuk rendezni, és ne vehemensen hatalmas energiákat megmozgatva, mert csak a romokon fogjuk oltani a tüzet ebben az esetben.

Ez a marsi energia rámutathat belső gyermekünkkel vívott harcunkra, a gyermekkori sérüléseinkre, és olyan helyzeteket idézhet meg, melyekben ráismerhetünk, hogy sebzett, gyermeki énünk hol táplál haragot, vagy hol akar egóból cselekedni lehetőleg azonnal.

A Kosból érkező erős energiákat ahogy a bolygó a Jupiterhez közelít, erőteljesen kihegyezheti, robbanásig feszítheti, vitát, veszekedést válthat ki, akár “gyilkos” indulatokat szülhet, párunkra vetíthetjük haragunkat, vagy ő lehet támadó velünk szemben.  Türelmetlenek lehetünk saját magunkkal és partnerünkkel szemben. Érdemes odafigyelni mielőtt reagálunk, hogy ne ösztönből, elhamarkodottan, érzelemvezérelten cselekedjünk. Kiemelkedően balesetveszélyes állás.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?