Mutatjuk, hogy milyen energiákat mozgat meg a lap.

Heti Symbolon-tarot:

A kártyák segítségével újabb lehetőségekre és energiákra láthatunk rá, melyek körül vesznek minket. A Symbolon-tarot kártya, az asztrológián keresztül segít az iránymutatásban.  A kártya nem jóskártya, ahogy egyetlen kártyára sem mondhatjuk ezt, hanem inkább rámutat a lehetőségekre, az energiákra, illetve a megoldások felé vezető utakhoz is támogatást nyújt, ha elakadunk egy élethelyzetben. A jóslatoknál nem vagyunk tettekre motiválva, hanem „várunk” hogy az majd bekövetkezik, az útmutatásoknál és lehetőségeknél pedig nagyon fontos, hogy tettekben nyilvánuljon meg, mert úgy tudjuk a kívánt lehetőséget elérni. Minden kártya önismereti lehetőséget rejt magában, jobban megismerhetjük önmagunkat, ráláthatunk belső személyiségünkre.

A hétre az ELVETÉLÉS kártyát húztam ki.

A kártyalap a Rák és a Skorpió jegy energiáit egyesíti magában, és egy mélyebb lelki helyzetedre hívja fel a figyelmedet, egy olyan helyzetre, melyben „eladtad magad”, melyben alárendeződsz, és melyben függőségi viszonyba keveredtél egy másik emberrel, és ez a függőség nem engedi, hogy fejlődj, mert a saját félelmeid gúzsba kötnek, és lelkileg nem engednek szabadnak lenni.

Minden ember eladta a lelkét. Ameddig nem az egység paradicsomi állapotában vagyunk, addig az „ördög”, mint a polaritás másik (gonosz) oldala, lényünk egy részét a kezében tartja. Ezért minden ember útjához hozzátartozik, hogy egyszer leereszkedjen érzéseinek alvilágába, és találkozzon önmaga sötét oldalával. Ezt a helyzetet a lélek éjszakájaként éli meg az ember, depresszióban, ürességben, és kilátástalanságban. Érzi, hogy valami hiányzik az életéből. A benne élő gyermek hiányzik neki, aki elevenségét és érzékenységét életre kelti. Érzi, ahogyan az árnyék fekete lyukként szívének egyre nagyobb részét foglalja el, és arra akarja kényszeríteni, hogy végre démonai szemébe nézzen.

Miért adja el az ember a lelkét? Mit is jelent ez tulajdonképpen? A szentimentalitások és a szenvedélyek nagyon alkalmas pótszerek. Egy mesterségesen létrehozott, feltupírozott érzés olyan jó lehet, olyan valódinak hathat, hogy az élettelenséget sokáig eltakarhatja, és különösen nehéz leleplezni.

A kártya arra hívja fel a figyelmed, hogy egy élethelyzetedben feláldoztad lelked az élet ellenségének és most másoknál keresel enyhülést. Abban a reményen szívod tele magad energiájukkal, hogy egy másik ember megszabadíthat a sötétségtől. Érzéseket utánzó elképzeléseket hoztál létre, amelyek nagyon eltávolodnak valódi érzelmeidtől. Utadon arra van szükséged, hogy érzelmeiddel alászállj az alvilágba. Ott meg fogod érteni, hogy először is teljesen bele kell élned magad érzéseidbe, el kell kötelezed magad mellettük, mielőtt a mélységből újra felemelkedhetnél. Ha sikerül, akkor többet nem lesz hatalma a függőérzésnek rajtad.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?