Új év, új kedvenc színek! Mutatjuk a legdivatosabb színkombinációt az idei nyárra.

Az idei nyár legnépszerűbb színkombója a…

A lime zöld és rágógumi rózsaszín! Ez úgy hangzik, mint amit kicsit meg kell szokni… Ám a két trendszín valójában tökéletesen passzol egymáshoz. Mi a bizonyíték? Hogy a színkombináció már az év abszolút stíluskedvence a divatguruk körében. Ez nem is csoda, elvégre a sok borzalmas dolog után, ami a világban történt, újra visszatértünk a jó hangulathoz a színes divatfokozókkal és a dopamin öltözködéssel.

Ez határozza meg a trendszíneket

Klasszikus nude és natúr tónusokat nagy szeretettel viseltük, de lassan elegünk van az elmúlt évek meglehetősen visszafogott színpalettájából. A Lime Green és a Bubblegum Pink a zöld és a rózsaszín merész árnyalatai ragyogóvá varázsolják bőrünket maximális pigmentációval. 

Hogyan kombináljuk a Lime Greent és a Bubblegum Pinket

Az élénk színeket nehéz kombinálni? Ez nem igaz! Azok, akik mernek kísérletezni a lime zölddel és a rágógumi rózsaszínnel, a végén meglepően menő megjelenéssel jutalmazzák meg magukat. Mit szólnál például egy zöld pulóverhez rózsaszín blézerrel vagy rózsaszín nadrághoz zöld crop toppal? Ha szeretnéd egy kicsit finomabban elsajátítani az új trendet, egyszerűen feldobhatod ruhádat olyan klassz kiegészítőkkel is, mint a napszemüveg vagy a divatos színekben pompázó táska.Source link

Vélemény, hozzászólás?