Meglepő kijelentéseket tett a focistafeleség, aki állítólag a gömbölyded formák rajongója.

Érdekes kijelentések

Victoria Beckham napjaink egyik stílusikonja, akinek karcsú alakját mindig csodálják a rajongók. Victoria azonban arra a következtetésre jutott, hogy az önmaga és a teste iránti szeretet sokkal fontosabb mint a harmónia, és megjegyezte, hogy a csodálatos formák rajongója. “Vékonynak lenni nagyon régimódi dolog. Szerintem a modern nők egészségesnek és gömbölyűnek akarnak kinézni” – mondta a sztár.

Sokat tanult az amerikai nőktől

Miami lakosainak példáját hozta fel, ahol családjával töltötte a karantént. Miamiban nagyon sok teltkarcsú nő él, és ők elégedettek magukkal. Szinte ruha nélkül sétálnak a tengerparton, és fantasztikusan néznek ki. Igazi magabiztossággal mutogatják a testüket – a testhez való hozzáállásuk és a stílusuk számomra igazán szabadnak tűnik” – mesélte Victoria Beckham.

Megjegyezte, hogy Harper lánya is elfogadja a testét olyannak amilyen, és ebben fontos szerepe volt a miami nők példájának. Anyaként szerettem, hogy Harper olyan nők közelében van, akik élvezik a megjelenésüket. Victoria maga is a csodálatos formák rajongója, és még azt is megjegyezte, hogy márkájának ruhái jobban mutatnak a gömbölyded alkatú nőkön.

Változtak a nézetei

Nem egy bizonyos méretről van szó. Ez arról szól, hogy tudd, ki vagy, és élvezd azt, aki vagy. Beckhamné hozzátette, hogy sokáig rajongott a ruhák rétegezéséért, de a karantén után újra átgondolta nézeteit. “Minél több időt töltöttem a divatiparban, annál több ruhát viseltem, és végül eltemettem magam a sok réteg alá. De tavaly, amikor Miamiban éltem, úgy éreztem, változtatnom kell valamit, újra szexisnek akartam érezni magam” – mesélte a sztár.

Maga Victoria azonban soha nem volt molett, és jelenleg is kevesebb, mint 50 kg. A sztár mindig is aggódott a túlsúly miatt, több mint 20 éve szigorú diétát követ  és ugyanazokat az ételeket eszi. A főzés iránt komolyan érdeklődő David Beckham elmondta, hogy felesége nem siet megkóstolni az ételeit, mert évek óta csak grillezett halat és párolt zöldséget eszik.

“Megtaláltam az egyensúlyt az élvezet és az egészséges táplálkozás, illetve a testmozgás fegyelme között. Amikor fiatalabb vagy, küzdesz az egyensúly ellen, de ahogy öregszem, egyre jobban megértem, hogy néz ki ez az egyensúly. Csak tudom, mi működik nekem” – zárta mondandóját Victoria.

Az interjú egyébként eléggé megosztotta az embereket, mert szerintük nem túl hiteles hogy Victoria ilyeneket mond, miközben ő folyamatosan kínosan ügyel az alakjára.Forrás

Vélemény, hozzászólás?