Mutatjuk, hogy mire számíthatsz a héten szerelmi életed területén.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Partnerkapcsolata hangsúlyos lesz a héten, érdemes lesz odafigyelni, hogy ne támadásnak élje meg a feszültebb helyzeteket a partnerével.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Hirtelen változás következhet be a párkapcsolatában, vagy egy szakítás, vagy egy megújuló esemény lehet ami az előtérbe kerülhet.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Sokat tanulhat a partnerkapcsolata/ vagy annak hiánya által az életről, és ez az egész eddigi hitrendszerét átalakíthatja.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

A múlt terheit végre leteheti, az exkapcsolatokat lezárhatja és elengedheti , így egy szenvedélyesebb, tüzesebb érzelmű hét elé nézhet.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Nehezebben fogja tudni az érzelmeit megélni, párkapcsolata vagy komolyabbra fordul, vagy pedig egy végleges szakítás következhet be. Terhelőbb életfeladatok elé állítja a Sors.

Szűz  (VIII. 23. – IX. 22.):

Vágyai kerülhetnek előtérbe, és egy otthonosabb helyzetbe kerülhet a partnere által, vagy egy új otthonba költözhetnek.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Önismereti hét elé nézhet a partnerkapcsolata által, mert a párján keresztül kaphat önmagára nézve egy olyan tükröt, mely a fejlődését elősegíti.

Skorpió ( X.23-XI.21):

Feszültebb lehet a partnerkapcsolat tekintetében, a birtoklás-féltékenység-szenvedély váltakozhat a történetükben, mindenesetre az önértékelésével kapcsolatos események kerülnek előtérbe.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

A partnerével a hétköznapok megélésére helyeződhet a hangsúly, érdemes a monotóniát kisebb utazásokkal feldobni, érdekesebbé tenni a helyzeteket.

Bak (XII. 22. – I. 20.):

Otthonosabbá teheti a partnerkapcsolatát, vagy új otthont teremthet partnerével ami kedvezően hat kettejük kapcsolatára. Egy stabil és nyugodt helyzet alakulhat ki.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.):

Felelősségteljes döntést hozhat a párkapcsolatában, esetleg házasságot tervezhet, de egy tartós változás fog bekövetkezni ezen a téren. Egy hirtelen döntés is változást, és izgalmakat hozhat a kapcsolatába. 

Halak (II. 20. – III. 20.):

Romantikus és álmodozó lehet a szerelmi kapcsolatában, és merhet nagyot álmodni, de érdemes figyelni, hogy ne legyen illúzió, nehogy csalódást szenvedjen el. 

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?