Ez a hat menő szín és aranyos részlet teszi a legmenőbbé a körömdizájnokat az idei szezonban.

Friss szezonális körömtrendek

Szeretnél újra kényeztetni magad egy szép manikűrrel, de az inspirációd jelenleg nem olyan nagy? Közeleg a következő időpont a körömszalonban, és még mindig ihletet keresel? Akkor megvan a megoldás. Íme a hat körömdizájn, amelyek az idei szezonban nagyon menők lesznek. 

Friss semlegesek

A 2022-es körömtrendek közül messze ez a legegyszerűbb. A körmöknek ebben az esetben természetesnek kell lenniük. Rövid és tiszta, egy kis átlátszó bevonat vagy egy vékony krémréteg és más semleges tónusok a megfelelőek hozzá.

Francia, de más

A francia körmök variációi az évben a körömdizájn kiemelkedő trendjei. Különösen a hullámos francia: azaz a kis hullámoktól kezdve a mártott körmökon át lágy átmenettel, egészen a színes mintákig. A kis minták vagy a fekete változat vonzza a figyelmet. Izgalmasak, különösen hosszú körmök esetén. 

Mikromanikűr

A második körömtrendhez hasonlóan ez is az apró részletekreirányul . Megérkezett a mikro manikűr ! Apró kis mintákról beszélünk, amelyek csak második pillantásra vonzzák a tekintetet. Kis virágok a széleken, egy apró szív a közepén – a formatervezés minimalista és játékos marad.

Elektromos kék

Nem csoda, hogy ez a körömtrend olyan népszerű a szezonban. Az elektromos kék az év egyik legtrendibb színe, ami már meghódította a kifutókat. Miért ne tervezhetnénk vele körmöket is? A trend nem igényel további részleteket, maga a szín kellően harsány. 

Állatminták

Ez most állatias. A zebrák, tehenek, leopárdok és zsiráfok szőrmintái a szezonban a körmünkig is eljutnak. Az állatmintás 2022 egyik legmenőbb körömtrendje. Kicsit feltűnőbb mint a mikromanikűr, de még mindig elég finom ahhoz, hogy ne vonja el a figyelmet az öltözékünkről. Ez a trend hamarosan a legkeresettebbek között lesz a körömszalonokban.

Dopamine Nails

Nos, ki gondolta volna? Nem csak a divat, hanem a körömtrendek terén is színesek leszünk 2022-ben. Az élénk színek hangsúlyozzák a körmöket. Igazán kiengedhetjük a gőzt, minden egyes körömlakkot tesztelhetünk a készletből. Minél színesebb, annál jobb. Ez a körömdizájn jó hangulatot kölcsönöz, és egyben kellemesen is néz ki.Forrás

Vélemény, hozzászólás?