A spirituális ébredés egyfajta tudatosodás, mely a saját önismeretünkkel függ össze, és ezt a folyamatot nem egyformán éljük meg, van, akinek hosszabb időre van szüksége, és évek kemény munkája árán éri el, és van, aki hirtelen „megvilágosodás” után tud a fejlődése útjára lépni. Van egy pár konkrétum, ami viszont megmutatja, hogy jó irányba haladunk a spirituális ébredésünk felé.

A spirituális ébredésünkre utaló jelzések:

Változások elfogadása

Amíg nem vagyunk a spirituális utunkon, addig a változásokat nehezen tudjuk elfogadni, legtöbben szeretünk a komfortzónánkon belül maradni, és a már ismert helyzetek biztonságában élni. Inkább választjuk a kellemetlen, de megszokott és kiszámítható helyzeteket. Ha a spirituális ébredésünk útjára léptünk, akkor a változásokat várni fogjuk, és nem kellemetlen és félelmetes dolgokként fogjuk őket megélni, hanem lehetőséget látunk bennük, melyek izgalmat és megújulást eredményezhetnek.

Gondolkodásmódunk megváltozik

Amit addig normálisnak, rendezettnek tűntek, már nem biztos, hogy így maradnak, más-más nézőpontból fogunk megközelíteni egy-egy eseményt, és ami régen fontosnak, vagy nélkülözhetetlennek tűnt, azt teljesen elengedjük, vagy a hozzáállásunkat átformáljuk. Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb gondolkodás lesz jellemző ránk, és az érzelem vezérelt helyzetekből hátrább tudunk lépni, hogy távolabbról megvizsgálhassuk az eseményt, és döntést hozzunk. Könnyebben és határozottabban tudunk dönteni, és nem leszünk a külvilágtól befolyásolhatóak.

Az egyedüllét nem okoz gondot

Amíg nem szeretjük kellően önmagunkat, addig nagyon nehezen bírunk megmaradni a saját társaságunkban, így ez fájdalmat és magányérzetet válthat ki belőlünk, ami menekülésre és pótcselekvésekre késztethet minket. Amikor elkezdünk tudatosodni, és önmagunkat megszeretni, elfogadni, úgy a egyedül töltött idő is átértékelődik, szeretni fogunk magunkkal lenni, és minőségi időt tölteni.

Inspiráció és motiváltság jellemezhet minket

A spirituális energia feltölt minket, rengeteg megújító gondolat és ötlet lehet a kelléktárunkban, mely motivációt adhat a jövő irányába.

Kapcsolataink átértékelődnek

Addigi kapcsolatrendszerünk átértékelődik, baráti kapcsolataink szakadhatnak meg, illetve az energiavámpírokkal szemben az én-határaink megerősödnek. Olyan emberek társaságát keressük, akik a fejlődésünkben támogatóan vannak jelen, a játszma és a manipuláció nem fog beleférni értékrendünkbe. Már nem fogjuk hagyni kihasználni magunkat.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?