Megmutatjuk, hogy melyek a legvidámabb csillagjegyek.

Az asztrológia legvidámabb csillagjegyei:

Nem minden csillagjegy egyforma energetikailag, vannak, akik érzelmesebbek, vannak, akik távolságtartóbbak, racionálisabbak, és vannak, akik szenvedélyesebbek, birtoklóbbak, és a dráma sem áll messze tőlük. Most megtudhatod, hogy melyek azok a csillagjegyek, melyeket átitat a vidámság, és az optimizmus. A 12 állatövi jegy közül kettő az, amely ebben a tekintetben kiemelkedő.

Nyilas

Az egyik leglelkesebb, legenergikusabb, legtüzesebb jegy, amelyik kiváló humorral rendelkezik, és mindenből képes viccet csinálni. A lelkesedése ragadós, remekül tud inspirálni másokat, hatalmas érzelmi energiája és karizmája, amivel hisz abban amit csinál még azokat is képes fellelkesíteni, akiknek éppen nem a legjobb napja van. Vidám, szellemes, és minden esetben meglátja a dolgok jó oldalát. Hatalmas hittel veti bele a dolgokba magát. Hajlamos a jövőre koncentrálni, és lelki szemei előtt látja azokat a dolgokat, melyek még nem következtek be, csak eltervezte, de igazából ez motiválja.

Ikrek

Könnyed, kellemes társalgó, remek humorérzékkel, és szereti is csillogtatni az intelligenciáját. Könnyedsége oldottsághoz vezet, vidám és bohókás tud lenni, és ezzel a környezetére is nagy hatással van. Sokszínű, mert kíváncsisága mindent legyőz, és a dolgokat nagy érdeklődéssel fogadja, befogadó és pozitív szemléletű. Kimondottan jól és sokat tud beszélni, a szavakkal nagyon jól bánik, ezért környezetét mindig feltudja dobni. Vidám és barátságos jegy.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést

Forrás

Vélemény, hozzászólás?